Windows 10X: Vestea PROASTA pentru Noul Sistem de Operare

Windows 10X are parte de o veste proasta astazi, iata ce se intampla cu sistemul de operare al companiei Microsoft, si ce trebuie sa stii acum.

Windows 10X amanat

Windows 10X este un nou sistem de operare pe care compania Microsoft l-a gandit pentru utilizatorii din intreaga lume, el fiind menit initial sa ajunga pe dispozitivele care au ecrane duale, avand si o interfata special conceputa pentru asta. Desi foarte multa lume se astepta ca Windows 10X sa fie lansat in 2020 pentru dispozitive, din pacate se pare ca pana in 2021 exista sanse foarte mici ca sistemul de operare sa fie efectiv pus in distributie.

Windows 10X urmeaza sa fie disponibil inclusiv pe dispozitive care au doar un ecran, deci nu va fi oferit pe terminale precum Surface Neo, insa aceasta regandire a strategiei forteaza si o prelungire a procesului de dezvoltare pentru sistemul de operare. Windows 10X va ajunge pe dispozitive menite sa fie vandute pentru mediul educational, dar si pentru diverse afaceri, iar acestea vor intra in distributie undeva pe la inceputul anului 2021.

Windows 10X: Vestea PROASTA pentru Noul Sistem de Operare

Windows 10X ar urma sa vina si cu cel putin un dispozitiv de la Microsoft care ar avea un ecran dual, insa inclusiv pentru acest dispozitiv vorbim despre o lansare amanata, si asta destul de mult in raport cu ceea ce era planificat initial pentru clienti. Windows 10X este regandit inclusiv pentru dispozitivele cu ecrane standard din cauza pandemiei de Coronavirus, care a schimbat mult lumea in care traim, implicit si planurile Microsoft.

Windows 10X este regandit acum pentru a fi mult mai util pentru persoanele care lucreaza de acasa, in loc de birourile companiilor pentru care depun munca, iar asta inseamna ca s-ar putea sa vedem si noi tipuri de dispozitive in viitor. Deocamdata nu se stie in ce masura vor fi modificate planurile Microsoft pentru Windows 10X si dispozitivele care vor rula noul sistem de operare, dar cel mai probabil le vom afla din timp, in urmatoarele luni de zile.

Windows 10X nu este un inlocuitor pentru Windows 10, ci este un sistem de operare complementar gandit pentru anumite tipuri de dispozitive care, in principal, nu sunt folosite de catre publicul larg.