Orange: Anuntul pentru TOTI Romanii, Vestea GROZAVA de Azi

Orange a facut un anunt foarte important pentru toti romanii, iata ce veste grozava vine astazi de la operator, si cat de mult conteaza pentru noi.

Orange tester

Orange a facut astazi un anunt extrem de interesant pentru toti romanii, unul de care ar trebui sa stie foarte multa lume, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce nu este oferit chiar atat de des pentru oricine. Orange a anuntat intr-un final lansarea programului de testare numit Orange Smartphone Tester, la care romanii se pot inscrie prin aceasta pagina, iar oricine este interesat sa testeze Huawei P40 Pro, o poate face chiar incepand de acum.

Orange a desfasurat acest program in mod regulat pentru Romania pana la aparitia pandemiei de Coronavirus, insa lucrurile s-au schimbat din primavara, si asta pentru ca starea de urgenta a cam blocat lucrurile. Terminarea starii de urgenta, si intrarea in starea de alerta, nu a schimbat ceva pana acum, insa Orange a luat intr-un final decizia de a le permite clientilor sa testeze din nou telefoanele care fac parte din acest program special.

Orange: Anuntul pentru TOTI Romanii, Vestea GROZAVA de Azi

Orange reincepe programul Smartphone Tester cu Huawei P40 Pro, un telefon extrem de interesant, nu varful de gama din aceasta serie, un telefon fara Google Play Store, sau alte aplicatii de la Google, dar lumea tot e interesata de el. Orange le permite romanilor sa se inscrie in program, iar cei alesi sa participe vor primi telefoanele Huawei P40 Pro acasa, dupa care vor avea o perioada de timp in care sa il testeze, dupa care il pot returna, si trebuie sa isi scrie parerile in website-ul operatorului.

Vrei să testezi telefonul Huawei P40 Pro? Dăm startul programului #SmartTester. Înscrie-te până pe 27 iulie pe oran.ge/testareHuaweiP40Pro, testează-l și poate fi al tău. 📱🎁

Publicată de Orange pe Luni, 20 iulie 2020

Orange desfasoara acest program pentru o perioada limitata de timp in momentul de fata, dar pentru inceput va puteti inscrie pana pe data de 27 iulie pentru a avea sansa de a participa la testarea telefonului. Dupa acea data vor fi alesi oamenii care vor putea testa Huawei P40 Pro de la Orange, iar intr-o a treia etapa vor fi trimise telefoanele catre clienti in ideea ca acestia sa le poata testa, aceasta etapa putand dura cateva saptamani de zile.

Orange este singurul operator de telecomunicatii din Romania care desfasoara un program prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a testa telefoane premium, recent lansate pe piata.