Orange: Vestea SURPRIZA, Noua GRATUITATE Oferita in Romania

Orange are o veste surpriza pentru toti clientii sai din Romania, iata ce gratuitate noua este oferita pentru toata lumea chiar in acest moment.

Orange saptamana

Orange anunta astazi o noua bucurie pentru clientii sai din Romania, continuand seria vestilor bune pe care le publica aproape in fiecare zi pentru cei care-i folosesc serviciile in toata tara in aceasta perioada. Astazi vorbim despre faptul ca Orange a anuntat includerea a doua noi jocuri in cadrul aplicatiei Orange Games, acestea fiind Lion Kingdom si Jungle Bros, ambele putand fi incercate chiar acum de catre oricine are acces la aplicatia de jocuri.

Orange a decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a incerca gratuit Orange Games timp de o saptamana inainte de a incepe sa plateasca abonamentul lunar de 1.18 euro, care este perceput pentru aplicatie. In perioada starii de urgenta, cei de la Orange au oferit in mod gratuit timp de o luna de zile accesul la aceasta aplicatie pentru clienti, insa acum perioada a fost redusa la o saptamana, ceea ce pana la urma nu e o surpriza prea mare.

Orange: Vestea SURPRIZA, Noua GRATUITATE Oferita in Romania

Orange are in Orange Games disponibile o varietate de jocuri pentru telefoane mobile, insa toate dintre ele sunt oferite fara reclame de vreun fel, astfel ca jucatorii se pot bucura de o experienta cat se poate de lipsita de intreruperi. Aceasta a si fost ideea din spatele acestei platforme, Orange avand ideea de a o crea pentru a ajuta oamenii sa scape de jocurile cu reclame agasante, care totusi sunt oferite gratuit, dar pentru asta trebuie sa plateasca cumva.

Lion Kingdom sau Jungle Bros? Aceste jocuri cool sunt acum disponibile în aplicația #OrangeGames din Google Play….

Publicată de Orange pe Luni, 20 iulie 2020

Orange nu percepe o suma mare pentru abonamentul lunar necesar folosirii acestei platforme, ceea ce desigur ca este bine pentru toata lumea deoarece suma e suficient de mica incat oricine sa o poata incerca. Orange vrea sa le ofere cat mai multor oameni posibilitatea de a se bucura de Orange Games, astfel ca daca inca nu ati incercat platforma, va veti putea bucura de o saptamana de gratuitate pentru a va convinge daca merita sa platiti pentru ea.

Orange desfasoara aceasta campanie promotionala pentru o perioada limitata de timp, asa ca nu ratati ocazia de a incerca jocurile care sunt disponibile in cadrul Orange Games pentru toata lumea acum.