Raiffeisen Bank: SURPRIZA Anuntata pentru Romani Astazi

Raiffeisen Bank a anuntat o surpriza foarte interesanta astazi pentru toti romanii, iata cu ce mesaj vine banca, si de ce ne putem bucura de acum.

Raiffeisen Bank episod

Raiffeisen Bank a anuntat o noua surpriza foarte interesanta pentru toti romanii astazi, si vorbim despre ceva care ar putea veni in ajutorul multora care in ceasta perioada ar vrea sa mearga la spectacolele de teatru, dar nu prea au cum. Cei de la Raiffeisen Bank au anuntat pentru toti romanii un nou spectacol care urmeaza sa fie distribuit online incepand cu ziua de maine, acesta fiind al doilea episod dintr-o serie de filme scurte ce fac parte din proiectul “Caragiale e de vină!”.

Raiffeisen Bank a publicat acum cateva saptamani primul episod al seriei, si acum continua cu al doilea pentru ca vrea sa le ofere romanilor posibilitatea de a-i vedea pe unii dintre actorii lor favoriti “la lucru”, chiar daca o fac numai online. Matei Visniec, Oana Pellea, Mircea Rusu sunt protagonsitii tuturor celor 10 episoade din serie, si vorbim despre un proiect pe care Raiffeisen Bank il desfasoara inca de acum mai bine de doua luni de zile deja.

Raiffeisen Bank: SURPRIZA Anuntata pentru Romani Astazi

Raiffeisen Bank a lansat si alte piese de teatru in cadrul acestui proiect, iar toate sunt disponibile deja in cadrul website-ului sau pentru toti cei care sunt interesati sa le vada in acest moment, si desigur ca aveti ce sa vedeti acolo deja. Exista interes foarte mare din partea celor de la Raiffeisen Bank sa le aduca romanilor piese de teatru, indiferent cum sunt ele jucate, astfel incat acestia sa duca mai putin dorul teatrului intr-o perioada complicata.

🎭Miercuri, 22 iulie, are loc premiera celui de-al doilea episod din seria de 10 filme scurte care prezintă conceptul È™i…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Sâmbătă, 18 iulie 2020

Raiffeisen Bank are deasemenea programate alte cateva piese de teatru care urmeaza sa se desfasoare in cursul urmatoarelor saptamani de zile, si vorbim despre alte creatii inedite care urmeaza sa fie puse in distributie, tot exclusiv online, de catre banca. Raiffeisen Bank va anunta in perioada urmatoare si celelalte episoade din aceasta serie, plus celelalte surprize pe care le-a pregatit pentru toti romanii care sunt dornici sa vada teatru online.

Raiffeisen Bank este in continuare dedicata muncii pentru a-i ajuta pe romani sa se bucure de spectacole de calitate, si ramane de vazut ce anume va mai oferi in perioada urmatoare pentru toti cei dornici sa urmareasca asemenea creatii online.