Vodafone: Anuntul IMPORTANT, ce Masina pot Castiga Romanii

Vodafone are un anunt important pentru clientii sai din Romania, iata ce masina poti castiga daca profiti de surpriza pe care a pregatit-o operatorul.

0

Vodafone sportback

Vodafone a facut astazi un anunt important de care ar trebui sa stie multi dintre clientii sai din Romania, iar asta pentru ca ei au acum sansa de a castiga una dintre masinile pe care operatorul le “pune la bataie” in momentul de fata. Cei de la Vodafone au lansat de ceva vreme un concurs special prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga doua masini Audi A1, iar pentru a face asta nu trebuie sa se complice chiar atat de mult.

Vodafone le permite clientilor din Romania sa castige aceste masini prin participarea la un foarte simplu si interesant concurs, unul care se desfasoara prin platforma MysteryBox, cea care de-a lungul timpului a avut foarte multe premii disponibile. In acest caz, cei de la Vodafone le cer romanilor sa raspunda la “Intrebarile Verii” pentru a avea sansa de a castiga unul dintre cele doua modele de masini Audi A1, sau oricare dintre celelalte premii.

Vodafone: Anuntul IMPORTANT, ce Masina pot Castiga Romanii

Vodafone le ofera clientilor romani cartonase pe care le pot folosi pentru a participa la acest concurs care se desfasoara in momentul de fata in tara noastra, iar cu ajutorul lor pot obtine si sansele de a castiga masinile. Desigur ca trebuie sa raspundeti si la intrebarile pe care cei de la Vodafone le pun in sectiunea speciala pentru concurs, dar ele sunt suficient de usoare incat sa nu trebuiasca sa va faceti prea multe griji in ceea ce priveste raspunsurile.

Doi Arici gold vin cu două Audi A1 Sportback. Inspiră-te din indiciile ilustrate pe cartonașe și răspunde la…

Publicată de Vodafone Romania pe Marţi, 21 iulie 2020

Vodafone desfasoara aceasta campanie promotionala pentru o perioada limitata de timp, si avand in vedere ca acest concurs e pornit deja de ceva vreme, poate ar trebui sa va ganditi sa participati la el in momentul de fata. Vorbim despre un concurs care se desfasoara exclusiv de pe telefoanele mobile, si din MysteryBox, deci va trebui sa fiti prezenti acolo pentru a va bucura de ceea ce ofera Vodafone pentru toata lumea, si exista destule de care sa profitati.

Vodafone este in momentul de fata singurul operator de telecomunicatii care are un concurs de acest gen activ, astfel ca nu aveti unde altundeva sa profitati de aceasta promotie foarte interesanta.