iPhone 12: Vestea Buna pe care o Asteptau foarte Multi dintre Clienti

iphone 12 suport 5G

iPhone 12 este noua serie de telefoane care vor fi lansate in toamna acestui an de catre compania Apple, iar conform unor informatii aparute in cursul acestor zile, se pare ca ele vor veni cu o surpriza foarte buna pentru toti clientii care vor sa le cumpere.

Telefoanele din seria iPhone 12 care vor avea suport pentru tehnologia 5G vor functiona atat cu retelele mmWave, cat si cu retelele sub-6GHz, deci in mod teoretic ar trebui sa poata fi folosite oriunde in lume, fara probleme de compatibilitate cu retelele.

Incepand de anul viitor situatia ar urma sa se schimbe, iar cei de la Apple ar dori sa lanseze modele care sa ofere suport pentru unele, sau altele, dintre retelele 5G, insa probabil ca multe depind de vanzarile inregistrate de telefoane in urmatoarele luni.

“Seria de iPhone-uri Apple de la 2020 va funcționa atât în ​​rețelele de 5G sub-6GHz, cât și în valuri milimetrice 5G, iar vânzătorul are în vedere introducerea telefoanelor sale iPhone care acceptă fie mmWave, fie sub-6GHz pentru piețe specifice anul viitor, potrivit surselor industriei din Taiwan.”