WhatsApp: PROBLEMA Noua care Afecteaza MILIARDE de Oameni

WhatsApp are o noua problema serioasa care afecteaza miliarde de oameni din intreaga lume, iata de ce se plang utilizatorii in momentul de fata.

WhatsApp youtube

WhatsApp are o noua problema care afecteaza miliarde de oameni din intreaga lume in momentul de fata, si vorbim despre ceva ce ar trebui sa stie toti cei care folosesc aplicatia deoarece e foarte posibil sa intampine situatia. Mai exact, astazi a incetat sa mai functioneze posibilitatea de a vedea previzualizari pentru clipurile video YouTube in aplicatiile WhatsApp pentru iPhone si Android, sau chiar in WhatsApp Web, iar sistemul PiP e deasemenea stricat.

WhatsApp a implementat aceste sisteme pentru a usura viata utilizatorilor care folosesc aplicatia si vor sa vada clipurile video intr-un format mai simplu si mai usor, insa nimeni nu stie deocamdata de unde vin problemele. Cei de la WhatsApp nu au recunoscut pana in momentul de fata ca ar exista vreo problema, iar cei de la YouTube nu au spus deasemenea ca ar fi vreo problema, sau modificare, facuta de catre ei pentru serverele lor in ultima perioada.

WhatsApp: PROBLEMA Noua care Afecteaza MILIARDE de Oameni

WhatsApp ar putea suferi de pe urma unor modificari facute de catre YouTube pentru serverele sale, dar fara sa spuna cuiva ceea ce a facut, insa momentan nimeni nu stie foarte clar ce se intampla cu aplicatia de mesagerie. Daca problema este una care are legatura cu YouTube, atunci ar trebui sa fie nevoie de o actualizare pentru WhatsApp in ideea ca lucrurile sa revina la normal, iar desigur ca caest proces va dura in timp.

WhatsApp nu e singura aplicatie care are probleme de acest gen, conform multor oameni acelasi lucru intamplandu-se inclusiv in cadrul Facebook, a Instagram, sau chiar a Telegram, si de destul de multa vreme. Avand in vedere aceasta situatie, este neclar deocamdata ceea ce urmeaza sa fie facut pentru ca lucrurile sa revina la normal in cadrul WhatsApp, asta desigur daca exista vreo posibila rezolvare pentru aceasta situatie problematica.

WhatsApp va anunta, cel mai probabil, daca problema e una pe care o poate rezolva, sau daca avem de asteptat dupa vreo minune care sa vina de la YouTube, ceea ce ar putea fi destul de putin probabil, in final.