CEC Bank: Anuntul IMPORTANT, ce face pentru TOTI Clientii

CEC Bank a facut un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa faca banca, si cat conteaza pentru noi toti.

CEC Bank bancomate

CEC Bank a facut un anut fiarte important pentru toti clientii sai din Romania, si e ceva ce are impact pentru multa lume pentru ca vorbim despre o schimare menita sa usureze viata multor oameni, in final. Cei de la CEC Bank au luat decizia de a inlocui nu mai putin de 200 de ATM-uri din toata tara cu unele de ultima generatie, ceea ce e imbucurator, avand in vedere ca actualele au o vechime considerabila, in destul de multe locuri din tara noastra.

CEC Bank nu spune clar in ce locatii va inlocui cele 200 de ATM-uri, insa cel mai probabil vorbim despre o distributie care sa acopere cat mai multe localitati in care exista si agentii ale bancii in momentul de fata. CEC Bank isi propune ca pana la finalul anului sa schimbe 200 dintre ATM-urile actuale, urmand ca in 2021 procesul sa continue pentru inlocuirea restului pana la ultimul, si asta ne va aduce o experienta mai buna de a scoate bani de la banca.

CEC Bank: Anuntul IMPORTANT, ce face pentru TOTI Clientii

CEC Bank va investi 2.6 milioane de euro pentru a inlocui cele 200 de ATM-uri in anul 2020, iar pana la final de iulie vor fi schimbate cele din Constanta, Sibiu, Calarasi, Botosani, Slatina, Alba Iulia si Targu Mures. Pana la final de septembrie vor fi inlocuite cele din Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Iasi, urmand ca dupa aceea sa se faca o distributie geografica mai larga, si vor fi inlocuite nu doar ATM-urile, ci inclusiv echipamentele de tip MFM ale CEC Bank.

🏧 Ne dorim ca de fiecare dată când ai nevoie de serviciile unui bancomat să ai parte de cea mai bună experiență de…

Publicată de CEC Bank pe Marţi, 21 iulie 2020

CEC Bank are nu mai putin de 1200 de ATM/MFM-uri in momentul de fata la nivelul intregii tari, deci va puteti imagina ca vorbim despre o investitie foarte mare pe care banca trebuie sa o faca pentru a le inlocui pe toate. Procesul ar trebui sa dureze mai multi ani din moment ce e nevoie de jumatate de an pentru schimbarea a jumatate dintre aparatele existente, insa CEC Bank deocamdata n-a oferit informatii cu privire la durata totala pe care se va desfasura proiectul.

CEC Bank este una dintre cele mai mari, si cea mai veche, banci din Romania, cu foarte multi clienti, astfel ca procesul anuntat astazi este unul de bun augur pentru toti clientii sai din tara.