DIGI Mobil: Anuntul SPECIAL pentru Romani, Mesajul Publicat

DIGI Mobil are un anunt special pentru romanii din toata tara, iata ce mesaj a publicat operatorul de telecomunicatii pentru toata lumea acum.

DIGI Mobil dobanda

DIGI Mobil a venit astazi cu un anunt special pentru toti romanii, publicand un mesaj care ar putea fi de ajutor pentru foarte multa lume, si poate ca e bine sa stii ce transmite operatorul de telecomunicatii acum. Vorbim despre faptul ca DIGI Mobil ii anunta pe romani in legatura cu o noua oferta speciala de portare pe care o are in momentul de fata, una care permite cumpararea de telefoane de la Huawei fara avansa, dar si fara dobanda.

DIGI Mobil vinde in aceasta promotie telefoane de la Huawei care vin fara aplicatiile si servicile celor de la Google, si e bine sa stiti asta de la bun inceput pentru ca vorbim despre modele care au fost lansate chiar in aceasta primavara. Cei de la DIGI Mobil vin cu aceasta promotie special pentru romanii din toata tara care sunt dornici sa se porteze in reteaua sa, insa sa aiba si un telefon pe care sa-l poata folosi fara probleme in ea, in viata de zi cu zi.

DIGI Mobil: Anuntul SPECIAL pentru Romani, Mesajul Publicat

DIGI Mobil ofera trei modele de telefoane din seria Huawei P40 in aceasta oferta, si le vinde in rate fara dobanda, si fara avans zero, iar printre ele se regaseste inclusiv un model care are si conectivitate 5G, ceea ce e imbucurator. DIGI Mobil are cea mai extinsa retea 5G din Romania in momentul de fata, dupa cum unii dintre voi prea bine stiti deja, iar aceasta oferta poate ajuta destul de multi oameni sa se poata folosi efectiv de ea la costuri mici.

Portează-te la #Digi și ai telefoanele #Huawei cu 0 lei avans și rate fără dobânda. În plus, ai minute nelimitate, 80 GB…

Publicată de DIGI Romania pe Marţi, 21 iulie 2020

DIGI Mobil si-a cam schimbat strategia in ceea ce priveste ofertele pentru portare, iar asta ne aduce telefoane de la mai putini producatori, dar tot fara avans si rate fara dobanda, deci macar acest lucru nu s-a schimbat. Cei de la DIGI Mobil au schimbat strategia si in ceea ce priveste siguranta clientilor, iar asta pentru ca aceasta promotie este oferita exclusiv in magazine, deci oamenii nu mai pot sta in siguranta acasa pentru a le cumpara.

DIGI Mobil va mai avea oferte pentru portare in reteaua sa, astfel ca daca nu sunteti multumiti de ceea ce a listat acum, poate ca veti gasi altceva mai interesat in ofertele sale viitoare.