GTA Online: PROBLEMA la Care NIMENI Nu s-ar fi Asteptat

GTA Online numarat

GTA Online este unul dintre cele mai populare jocuri online ale momentului, si asta in conditiile in care vorbim despre milioane peste milioane de jucatori care sunt activi in mod regulat in serverele celor de la Rockstar Games, iar o noua problema a surprins foarte multa lume.

GTA Online are destul de multi jucatori care au atat de multi bani incat nu mai au cum sa ii numere pentru a sti exact ce se regaseste in conturile lor, si asta e ceva destul de neobisnuit pentru un joc atat de important, dar iata ca exista si probleme de acest gen pentru joc.

GTA Online are prezentata mai jos acesta problema care ii afecteaza pe cei mai bogati dintre jucatorii din platforma, ei nereusind sa mai tina “urma” banilor pe care ii pot cheltui, insa tot ei au venit si cu o solutie pe care cei de la Rockstar Games o pot implementa foarte rapid acum.

GTA Online are in imaginea de mai jos prezentat un exemplu destul de elocvent cu privire la ceea ce ar putea fi facut pentru a rezolva problema afisari corecte a banilor pe care jucatorii ii au disponibili in conturile lor in momentul de fata, dar desigur ca Rockstar Games are alte prioritati.

The real update we need and no one is talking about it from gtaonline

GTA Online are probleme mult mai mari pe care cei de la Rockstar Games trebuie sa le rezolve, insa intre timp, unii oameni se mai si amuza laudandu-se cu banii pe care i-au adunat pana acum in joc.