Telefoanele Huawei: PROBLEMA ce le Poate Schimba Fundamental

Telefoanele Huawei au o problema serioasa care le poate schimba fundamental in cursul urmatorului an, iata ce se intampla cu acestea in viitor.

Telefoanele Huawei fundamental

Telefoanele Huawei au parte de o problema care urmeaza sa loveasca in plin compania chinezeasca in urmatoarele luni, iar asta ar putea duce la o schimbare fundamentala a produselor de acest gen facute de catre chinezi. Telefoanele Huawei urmeaza sa ramana in 2021 fara procesoarle Kirin de ultima generatie pe care Huawei le dezvolta, iar asta pentru ca TSMC a confirmat ca incepand cu 14 septembrie nu le va mai produce pentru chinezi.

Telefoanele Huawei din toamna vor fi lansate cu un nou chip Kirin produs de catre TSMC pentru Huawei Mate 40, insa dincolo de aceasta serie se speculeaza ca va fi nevoie de o schimbare majora pentru procesoarele folosite in telefoane. Se pare ca telefoanele Huawei ar urma sa foloseasca fie procesoare de la Qualcomm, daca americanii vor primi licenta de comert cu Huawei, fie procesoare fabricate de catre o companie chinezeasca, dar inferioare.

Telefoanele Huawei: PROBLEMA ce le Poate Schimba Fundamental

Telefoanele Huawei vor trece printr-o schimbare fundamentala in ceea ce priveste procesoarele folosite in ele, daca nu se va rezolva situatia de acum, iar asta ar putea fi una dintre cele mai bune schimbari fortate pentru ele. E imposibil ca Huawei sa nu gaseasca o solutie pentru a rezolva aceasta problema, iar in baza ei telefoanele Huawei vor fi mai mult ca sigur imbunatatite, si ar putea avea procesoare chiar mai performante decat cele ale Qualcomm.

Telefoanele Huawei n-au avut probleme cu vanzarile dupa ce aplicatiile si serviciile Google au disparut din ele, aceasta situatie fiind serioasa, insa imposibilitatea de a folosi aceste procesoare e o problema si mai grava. Desigur ca intre timp ar putea disparea Donald Trump de la conducerea Casei Albe, iar asa Huawei ar putea avea parte de o schimbare radicala a situatiei sale, si telefoanele Huawei ar putea fi produse in conditiile normale din trecut.

Telefoanele Huawei din toamna vor fi lansate fara probleme, iar daca Trump dispare pana in primavara, atunci TSMC va produce iar procesoare pentru chinezi, dar in caz contrar se va gasi mai mult ca sigur o solutie.