Netflix: OFICIAL, Decizia ce a SURPRINS foarte Multi Abonati

Netflix a confirmat in mod oficial o decizie foarte importanta care a surprins foarte multi abonati, iata ce se intampla, si cat de mult conteaza.

Netflix intermediar

Netflix a luat o decizie importanta care a luat prin surprindere foarte multa lume, iar asta in conditiile in care compania a depasit cifra de 183 de milioane de abonati la nivel global, si vrea sa ajunga foarte rapid la 200 de milioane. Pentru a atinge cat mai rapid acest prag, cei de la Netflix au luat decizia de a lansa un nou abonament special pentru clientii din India, acolo unde a testat cateva abonamente ce au ajuns mai apoi si in alte tari de pe glob.

Netflix testeaza acum un nou abonament in India care le permite clientilor sa beneficieze, la 5 dolari pe luna, de posibilitatea de a vedea filmele si serialele din platforma in format HD, pe telefoane, tablete, sau calculatoare. Pana acum indienii aveau posibilitatea de a face un abonament de 3 euro care le ofere acces la continutul din platforma doar in format SD, si doar pe telefoane, sau tablete, deci acesta intermediar e totusi un upgrade binevenit.

Netflix: OFICIAL, Decizia ce a SURPRINS foarte Multi Abonati

Netflix intermediar abonament

Netflix limiteaza in continuare vizualizarea la un singur dispozitiv o data, deci acelasi cont nu poate fi folosit pentru a urmari continutul de pe mai multe dispozitive in acelasi timp, ceea ce desigur ca nu e surprinzator. Netflix are diverse limitari pentru abonamentele pe care le vinde in momentul de fata, iar asa face delimitarea dintre preturile pe care le percepe de la abonatii care decid sa profite de serviciul pe care il ofera in acest moment.

Netflix are diferente de preturi de 2 dolari intre abonamentul cel mai ieftin, cel intermediar, si cel standard, ceea ce ne arata ca americanii incearca diverse metode prin care sa atraga mai multi indieni la serviciul sau. Desigur ca Netflix nu este cel mai ieftin serviciu de streaming din India, astfel ca abonamentele de acest gen sunt utile pentru companie in ideea de a se lupta mai serios cu celelalte servicii de streaming video la cerere care sunt oferite acolo.

Netflix va testa mai mult ca sigur acest abonament si in alte tari in urmatoarele luni, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de preturi va percepe in tarile din Europa, sau din alte zone de pe glob.