iPhone 12: Coronavirus INTARZIE Lansarea Unor Modele Noi

iphone 12 coronavirus intarzie lansare

iPhone 12 va avea lansarea intarziata, cel putin pentru unele modele, compania Apple fiind nevoita sa-si regandeasca intr-o anumita masura strategia de vanzare pentru telefoanele la care lucreaza de ceva vreme deja.

iPhone 12 este o serie de telefoane pe care foarte multa lume o astepta in magazine undeva prin septembrie, insa se pare ca cel putin unele dintre modele vor fi lansate in octombrie, si altele in noiembrie din cauza problemelor generate de Coronavirus.

iPhone 12, adica modelul cel mai ieftin din serie, ar urma sa fie lansat in octombrie de catre compania Apple, in timp ce modelele Pro din serie ar urma sa fie lansate in noiembrie, mult mai tarziu decat se asteptau foarte multi fani.

Apple nu e la prima lansare atat de tarzie pentru telefoanele sale, dar avand in vedere situatia de la inceput de an, unii se asteptau ca lansarea sa aiba loc la timp pentru a acoperi pierderile companiei, insa realitatea este cu mult diferita.

“Conform mai multor furnizori chinezi, lansarea iPhone în 2020 va fi anunțată în a doua jumătate a lunii octombrie datorită COVID-19, modelul LTE va fi lansat la mijlocul lunii octombrie, iar lansarea modelului 5G va fi anunțată în noiembrie. De la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al anului 2020, cipul Apple A14 se spune că este fabricat cu procesul de producție de 5 nano-metru TSMC prin “InFO-PoP”, tipul POP care montează un semiconductor integrat și ambalat cu memorie LPDDR5.”