Samsung GALAXY Note 20: Facut din Plastic e o Mare DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa vina cu foarte multe schimbari, majoritatea dintre ele foarte proaste, iata de ce va avea carcasa din plastic.

Samsung GALAXY Note 20 Plastic

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa aduca una dintre cele mai mari schimbari pentru seria de telefoane Samsung de pana in momentul de fata, si astazi aflam cam cat de mare va fi modificarea. Mai exact, se pare ca dupa ani, si ani, de zile de telefoane care au carcase din sticla, se pare ca Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie un telefon care are implementata o carcasa din plastic, ceva ce ne readuce aminte de telefoanele de acum 10 ani de zile.

Samsung GALAXY Note 20 nu va avea doar o carcasa din plastic, in contrast cu cea din sticla implementata in modelul Ultra, ci va avea un ecran diferit, inferior, care are margini mai groase in jurul panoului frontal. Rezolutia acestuia va fi de doar 2400 x 1080 pixeli, si va avea doar o rata de refresh de 60 Hz, deci va fi cu mult inferior in comparatie cu modelul Ultra, dar in mod teoretic ar trebui sa fie deasemenea si mult mai ieftin, ceea ce nu e o veste rea.

Samsung GALAXY Note 20: Facut din Plastic este DEZAMAGITOR

Samsung GALAXY Note 20 va avea deasemenea un ecran plat, in comparatie cu cele curbate din modelele anterioare, aceasta fiind deasemenea o schimbare proasta facuta de catre Samsung. Pe de alta parte, Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa aiba o camera care este inferioara fata de cea din modelul Ultra, dar asta nu e o surpriza, diverse zvonuri confirmand acest lucru in repetate randuri pentru toti fanii companiei.

Samsung GALAXY Note 20 va avea si un S-Pen inferior in comparatie cu cel implementat in modelul Ultra, si desigur ca ramane cu batranul chip Exynos 990, iar suportul pentru cardurile microSD lipseste cu desavarsire in continuare. Samsung GALAXY Note 20 este din multe puncte de vedere inferior chiar si fata de modelele lansate in cursul anului trecut, iar asta pentru ca Samsung vrea sa faca profit cat mai mare de pe urma clientilor sa.

Samsung GALAXY Note 20 va fi lansat in data de 5 august de catre compania Samsung, iar atunci vom vedea daca toate aceste informatii privind dezamagirile se vor adeveri.