Facebook vrea sa elimine butonul Like din Paginile retelei

Facebook elimine butonul Like Pagini

Facebook testeaza o noua interfata pentru binecunoscuta sa retea de socializare, iar aceasta ar urma sa aduca si o eliminare a butonului Like din paginile care l-au facut atat de popular de-a lungul timpului, si asta e o mare surpriza.

Facebook prezinta mai jos felul in care ar urma sa arate paginile sale fara buton Like dupa ce aceasta interfata va fi lansata in mod oficial, si vorbim despre una dintre cele mai mari modificari pe care companiale face pana in momentul de fata pentru utilizatorii din intreaga lume.

Facebook face aceasta schimbare, cu eliminarea butonului Like, si pentru a arata cat de multi oameni sunt cu adevarat interesati de o pagina de internet, sau alta, si asta pentru ca de-a lungul timpului multi au renuntat sa mai urmareasca paginile pe care le-au apreciat.

Facebook a inceput deja sa testeze modificarea cu diverse pagini din strainatate, iar testul va fi extins pentru mai multe dintre ele in perioada urmatoare, iar daca totul va decurge fara probleme, e posibil ca la un moment dat totul sa ajunga inclusiv in Romania.

Facebook elimine butonul Like Pagini utilizatori

Facebook nu a anuntat in prealabil ceea ce intentioneaza sa faca, insa eliminarea butonului Like din pagini, si pastrarea doar a celui pentru Follow, va fi una dintre modificarile foarte importante pe care compania le face pentru utilizatorii sai.