Samsung GALAXY S30: Vestea INCREDIBILA pentru Fani (VIDEO)

Samsung GALAXY S30 are parte de o veste incredibila pentru toti fanii care asteapta lansarea acestui nou model din serie, iata ce surpriza aduce.

Samsung GALAXY S30 are astazi parte de o veste incredibila in ceea ce priveste lansarea, iar asta pentru ca Samsung pregateste o schimbare la care nu ne-am fi asteptat, si asta e cea mai buna veste care putea veni. mai exact, Samsung GALAXY S30 urmeaza sa foloseasca noul Gorilla Glass Victus, o sticla de protectie care promite sa protejeze telefoanele chiar si daca sunt scapate de la inaltimi de 2 metri pe suprafetele dure din jurul nostru.

Samsung GALAXY S30 ar urma sa fie protejat la fel precum telefonul din imaginea de mai sus, care este testat de catre cei de la Corning pentru a ni se arata cat de buna este sticla Gorilla Glass Victus. Compania prezinta faptul ca o sticla normala de protectie se crapa daca este scapata de la 0.8 metri inaltime, insa in cazul celei noi inaltimea creste la 2 metri, deci Samsung GALAXY S30 ar trebui sa fie protejat in totalitate, ceea ce e grozav.

Samsung GALAXY S30: Vestea INCREDIBILA pentru Fani (VIDEO)

Samsung GALAXY S30, daca va fi lansat primul cu o sticla de protectie de acest gen, va avea un urias avantaj in fata celorlalte telefoane de pe piata, care desigur ca vor avea ceva similar. Este de asteptat ca inclusiv alte modele de telefoane sa aiba implementata o sticla de protectie Gorilla Glass Victus in urma Samsung GALAXY S30, asa ca nu trebuie privit totul ca fiind exclusiv pentru aceasta serie pe care compania Samsung o pregateste.

Samsung GALAXY S30 ar putea fi totusi al doilea telefon in care aceasta noua sticla de protectie ar putea fi implementata, iar asta pentru ca nu este exclus sa o vedem inclusiv in seria Note 20. Samsung GALAXY S30 cu o sticla de protectie de acest gen ar putea rezolva multe dintre problemele pe care pe intampina utilizatorii care folosesc telefoanele mobile, iar extinderea Gorilla Glass Victus la alte modele va fi bineventa din toate punctele de vedere.

Samsung GALAXY S30 va i prezentat in cursul lunii februarie 2021 de catre compania Samsung, iar lansarea in magazine ar urma sa aiba loc undeva in cursul lunii martie a anului viitor.