DACIA Logan 3: Noile PROBLEME foarte MARI Aparute in Romania

DACIA Logan 3 ar putea fi extrem de serios afectata de noile probleme care apar in Romania, iata ce se intampla in tara si cat de mult conteaza.

DACIA Logan 3 obstacole

DACIA Logan 3 este urmatorul foarte important model de masina pe care cei de la DACIA vor sa il lanseze pentru romani, si restul europenilor, dar din pcate o serie noua de probleme foarte mari se intrevad la orizont. Mai exact, vorbim despre problemele generate de catre noul Coronavirus in Romania, si asta ar putea afecta substantial productia noilor modele de masini, mai ales ca in fabrica de la Mioveni exista deja unele cazuri, dar nu se stie daca productia DACIA Logan 3 e afectata.

DACIA Logan 3 este produsa in fabrica de la Mioveni, insa piesele vin din mai multe parti pentru masini, iar daca in Romania pandemia de Coronavirus va deveni si mai serioasa, atunci ne putem astepta la complicatii mari. Daca partenerii celor de la DACIA nu vor putea produce toate piesele necesare pentru fabricarea DACIA Logan 3, atunci nu e exclus ca productia sa fie substantial afectata, iar asta ar putea duce inclusiv la o amanare a lansarii masinii.

DACIA Logan 3: Noile PROBLEME foarte MARI Aparute in Romania

DACIA Logan 3 ar putea avea productia si mai serios afectata daca se va lua decizia de a se reintroduce starea de urgenta in Romania ceva ce nu este absolut deloc exclus daca ne gandim ca lucrurile stau foarte prost. Se tot zvoneste despre reintroducerea starii de urgenta in Romania in aceasta perioada, si nu e exclus sa vedem ca acest lucru se va intampla, insa intre timp DACIA Logan 3 ramane deocamdata pregatita pentru a fi lansata la inceputul anului viitor, dupa o prezentare care va avea loc in toamna anului 2020.

DACIA Logan 3 va aduce cele mai mari schimbari dintre toate modelele de masini pe care cei de la DACIA le-au lansat vreodata in aceasta serie, si foarte multa lume o asteapta cu nerabdare. Asta inseamna ca vom avea parte de foarte multe surprize extrem de bune, si nu putem decat sa speram ca DACIA Logan 3 nu va avea productia afectata in mod serios negativ de catre ceea ce se intampla in momentul de fata in Romania.

DACIA Logan 3 va fi unul dintre modelele de masina care va da startul unei relansari pentru cei de la DACIA in ceea ce priveste vanzarile, si ma putea vorbi despre vesti extrem de bune pentru toata lumea.