Netflix: Abonatii Romani Bucurati de un Nou Anunt GROZAV

Netflix a facut un anunt grozav pentru toti abonatii din Romania, iata cu ce ne bucura platforma de streaming video la cerere in aceasta perioada.

Netflix connected

Netflix a publicat un nou anunt grozav pentru abonatii sai din Romania, si vorbim despre o veste despre care ar trebui sa stie foarte multa lume pentru ca vine si cu beneficii pentru noi. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat care sunt filmele si serialele care au ajuns, si vor ajunge in urmatoarea perioada in cadrul platformei de streaming video la cerere, si vorbim despre noutati interesante cu privire la ceea ce putem vedea in cadrul website-ului acum.

Netflix anunta ca in Romania au fost lansate saptamana aceasta sezonul al doilea din serialul How to Sell Drugs Online, dar si sezonul al treilea pentru seralul Norsemen. Daca va intereseaza lumea mafiei din New York, atunci serialul Fear City: New York vs The Mafia a fost lansat saptamana aceasta deasemenea, impreuna cu Love on the Spectrum si Street Food: Latin America, Netflix incheind prezentarile cu Jack Whitehall: I’m Only Joking.

Netflix: Abonatii Romani Bucurati de un Nou Anunt GROZAV

Netflix anunta deasemenea ca maine va fi lansat sezonul al treilea din serialul Good Girls, in timp ce pe 2 august va fi lansat Coonected, iar pe 3 august Immigration Nation. Pe 5 august va fi lansat Anelka: Misunderstood, iar pe 14 august Teenage Bounty Hunters, pe 28 august fiind programata lansarea All Together Now, pe 10 septembrie Julie and The Pantoms, iar ultimul sezon din Baby va fi oferit tot din septembrie, in timp ce The Kissing Booth 2 este deja oferit.

Netflix connected gazeta

Netflix prezinta aici doar cateva dintre filmele si serialele care au fost, sau vor fi lansate, pentru abonatii din toata Romania, deci nu vorbim chiar despre tot ceea ce urmeaza sa fie disponibil. Aici sunt deasemenea prezentate doar filmele si serialele originale, nu si cele licentiate de catre compania americana, ceea ce inseamna ca este disponibil mai mult continut de saptamana aceasta, iar de saptamana viitoare va fi oferit chiar mai mult.

Netflix va continua seria lansarilor foarte bune pentru toata lumea din Romania, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem chiar tot ceea ce ne va fi oferit de la platforma de streaming video la cerere.