BCR Romania: Anunt de ULTIMA ORA, AVERTIZARE pentru Clienti

BCR Romania are un anunt de ultima ora cu o avertizare extrem de importanta pentru clientii sai din Romania, iata ce a spus banca, si ce trebuie sa stii.

BCR Romania fraude

BCR Romania are un anunt de ultima ora pentru clientii sai din toata tara, si este extrem de important pentru foarte multi dintre romani deoarece e ceva cere le-ar putea produce pagube serioase. Mai exact, cei de la BCR Romania ii avertizeaza pe romani cu privire la fraudele care au loc si in care este folosit numele sau pentru a pacali oamenii, si a le fura banii, ceva ce se intampla tot mai des pentru foarte multe companii din Romania, nu doar pentru banci.

BCR Romania a publicat acest mesaj direct pe website-ul sau din Romania, deci e posibil ca numarul de tentative de frauda sa fie in crestere in aceasta perioada, astfel ca toata lumea trebuie sa fie foarte vigilenta. Cei de la BCR Romania vin cu aceasta avertizare dupa ce si alte magazine online, lanturi de hypermarket-uri, sau chiar operatorii de telecomunicatii, au facut avertizari similare pentru clientii din toata tara, hotii reprofilandu-se in aceasta perioada din an.

BCR Romania: Anunt de ULTIMA ORA, AVERTIZARE pentru Clienti

BCR Romania fraude clienti

BCR Romania le recomanda clientilor sa foloseasca serviciile de internet banking doar direct de pe website-ul sau, unte pot verifica faptul ca sunt unde trebuie, si nu risca sa fie pe un website clonat. Asta implica nu doar atentie la felul in care arata interfata, ci si la adresa completa a website-ului, si verificarea faptului ca exista o conexiune securizata la el, insa BCR Romania le spune oamenilor sa fie in principal atenti la domeniul website-ului in sine.

BCR Romania le recomanda deasemenea oamenilor sa nu isi lase telefoanele mobile, sau calculatoarele, nesupravegheate daca se afla in locuri publice, si sa se deloghezedupa fiecare utilizare. Se recomanda deasemenea folosirea metodelor de autentificare in 2 pasi, cu cod prin SMS pentru accesarea serviciilor de internet banking pe care BCR Romania le pune la dispozitia clientilor, totul pentru ca oamenii sa fie in deplina siguranta.

BCR Romania are foarte multi clienti in Romania, si incerca sa ii tina pe toti in siguranta, insa este foarte complicat sa protejezi oamenii cand ei nu stiu la ce trebuie sa se uite pentru a fi siguri ca sunt protejati.