WhatsApp: Veste BUNA pentru Functia GROZAVA pentru Telefoane

WhatsApp are o veste foarte buna pentru o noua functie grozava care este pregatita de lansare pentru telefoanele din intreaga lume in acest moment.

WhatsApp procedura

WhatsApp are in lucru in momentul de fata una dintre cele mai mari modificari pentru aplicatie de pana in momentul de fata, si vorbim despre ceva ce mai mult ca sigur va fi  benefic pentru foarte multa lume. Mai exact, WhatsApp a decis intr-un final sa accelereze procesul de dezvoltare a sistemului care va permite interconectarea telefoanelor si calculatoarelor la acelasi cont WhatsApp, adica vom avea ceea ce asteptam de ani, si ani, de zile.

WhatsApp urmeaza sa permita folosirea acestui sistem in acelasi mod in care il folosim pe cel pentru a ne face cont in platforma, adica logarea va fi bazata pe numar de telefon, si cod SMS. Desigur ca in cazul dispozitivelor fara numar de telefon va fi folosit ceva diferit, adica un fel de cod care ar urma sa fi oferit prin ceva ce este prezentat ca fiind “WhatsApp chat”, indiferent ce anume ar urma sa fie acest lucru pentru toti utilizatorii.

WhatsApp: Veste BUNA pentru Functia GROZAVA pentru Telefoane

WhatsApp vrea sa le ofere clientilor din intreaga lume acelasi sistem simplu de a se conecta de pe un dispozitiv diferit, precum este oferit in momentul de fata pentru crearea unui cont. Aceasta decizie va simplifica foarte mult procesul de interconectare a conturlor, dar va fi oferi si acelasi nivel de securitate pe care il ofera in momentul de fata platforma pentru conturile obisnuite, ceea ce ar putea bucura extrem de multa lume, cand va fi lansat.

WhatsApp pare sa gandeasca tot acest sistem pentru a f cat se poate de simplu de folosit, inclusiv transferul de date fiind facut prin Wi-Fi, sau o conexiune de date, insa exista si optiunea de a folosi un backup. Pana acum am avut parte doar de informatii preluate doar din analizarea codurilor sursa ale versiunilor beta ale aplicatiilor oferite pentru testare, asa ca ramane de vazut ce vom mai vedea pana cand totul va fi lansat in mod oficial.

WhatsApp va avea disponibila aceasta noua functionalitate in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, insa nimeni nu ste cand anume se va intampla acest lucru.