DACIA Logan: Anunturile IMPORTANTE ce-au Surprins Romanii

DACIA Logan a avut parte de o serie de anunturi importante care au surprins foarte multi romani, iata ce se intampla cu masinile lansate de producator.

DACIA Logan importanta

DACIA Logan este una dintre cele mai cunoscute masini care este produsa in Romania, si nu de azi, ci de ani, si ani, de zile, ea fiind punctul de plecare al celor de la Renault in Romania, iar in baza succesului sau au venit si alte modele. Unul dintre aceste modele este Duster, care in 2019 a depasit cu mult DACIA Logan in ceea ce priveste productia in Romania, iar diferentele sunt unele foarte mari, chiar daca sedanul este produs inclusiv in alte tari de ceva vreme.

DACIA Logan nu a fost cea mai produsa masina de catre DACIA in Romania in 2019, acest loc fiind detinut de catre Duster, cu 263.000 de unitati din totalul de 350.000 de masini fabricate la Mioveni in 2019. DACIA Logan si-a pierdut in mod clar din importanta, iar asta pentru ca diferenta aceea ce 87.000 de unitati e impartita intre mai multe modele, deci e clar ca Duster este in centrul atentiei celor de la Mioveni, si asta e normal, daca ne gandim la cat de bine se vinde.

DACIA Logan: Anunturile IMPORTANTE ce-au Surprins Romanii

DACIA Logan are importanta redusa evidentiata si de faptul ca ar urma sa fie in mod sigur scoasa de la vanzare din Franta, odata cu lansarea noului model, cel putin conform presei locale. Mai mult decat atat, DACIA Logan ar urma sa dispara inclusiv de pe pietele din Italia, Marea Britanie, sau Germani, insa nu e exclus ca masinile sa fie scoase inclusiv de pe alte piete daca vanzarile vor fi cu mult sub asteptarile companiei, ceea ce se cam intampla.

DACIA Logan se vinde bine in Romania, si nu chiar atat de bine in alte tari, in special in Europa, pe continent fiind de mult iesita din topul celor mai populare masini cumparate de clienti. Chiar daca DACIA Logan este o masina foarte ieftina, problema este ca vine si cu foarte multe lipsuri, iar multi dintre europeni nu prea sunt dispusi sa faca unele compromisuri doar pentru a avea o masina foarte ieftina, asa ca prefera Duster in locul sau.

DACIA Logan si-a pierdut serios din importanta in afara Romaniei, asta e clar, insa ce de la DACIA au capacitatea de a isi recastiga o buna parte dintr vanzarile pierdute, dar e nevoie de timp pentru asta.