LIDL Romania: Anunt OFICIAL, a Revenit in TOATE Magazinele

LIDL Romania a facut un anunt oficial care ii bucura pe toti clientii sai din Romania, iata ce a revenit in toate magazinele sale din toata tara.

LIDL Romania solmar

LIDL Romania isi bucura astazi clientii din toata tara cu un anunt grozav pentru ca a decis sa readuca in magazinele sale din toata tara ceva ce multi dintre clientii sai asteptau sa poata cumpara. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat relansarea in magazinele proprii a produselor din brand-ul Sol & Mar, iar mai jos puteti vedea cateva dintre exemplele produselor pe care le puteti cumpara chiar acum in Romania din orice magazin.

LIDL Romania a lansat saptamana aceasta in magazinele sale produsele iberice, iar ceea ce vedeti mai jos face parte fix din aceasta categorie de produse foarte interesante si asteptate de clienti. Vorbim despre o gama diversificata de produse iberice de buna calitate de care oricine se poate bucura chiar acum in oricare dintre magazinele LIDL Romania, si la preturi chiar surprinzator de bune, unele dintre ele avand chiar si promotii.

LIDL Romania: Anunt OFICIAL, a Revenit in TOATE Magazinele

LIDL Romania si-a bucurat si in trecut clientii cu produse iberice de inalta calitate, iar acum vrea sa le readuca tuturor romanilor posibilitatea de a se bucura de ele in toate magazinele sale. De saptamana aceasta sunt destule produse de acest gen disponibile in magazinele LIDL Romania, impreuna cu multe altele de care ne putem bucura la preturi neasteptat de bune in tara noastra, lantul de supermarket-uri fiind cautat tocmai pentru produsele si preturile bune.

Bunătățile Sol&Mar au revenit în magazinele noastre! 🌞 Hai pe la noi să te răsfeți cu scoici, midii, chorizo, creveți 🍤,…

Publicată de Lidl Romania pe Luni, 27 iulie 2020

LIDL Romania a anuntat inca de saptamana trecuta ca urmeaza sa aiba aceste produse in magazinele sale, insa nu a vorbit si despre brand-ul care va fi disponibil, astfel ca aici vorbim despre o surpriza pentru unii. LIDL Romania a pregatit multe surprize interesante in urmatoarea perioada pentru toti clientii, mai ales ca acum lumea poate sa mearga in oricare dintre magazinele sale pentru a cumpara tot ceea ce doreste, la promotie, sau nu.

LIDL Romania va anunta in zilele urmatoare si promotiile pentru saptamana viitoare, astfel ca asteptam alte noutati interesante pe care le vom putea cumpara din magazinele sale.