Samsung GALAXY S21: Decizia ce va INFURIA Foarte Multi Fani

Samsung GALAXY S21 ar putea avea parte de o decizie care ii va infuria pe foarte multi dintre fanii noilor telefoane din seria pregatita de coreeni.

Samsung GALAXY S21 infuriat

Samsung GALAXY S21 are acum in plin proces de decidere viitorul sau, iar cei de la Samsung ar putea sa-si supere serios fanii cu o decizie pe care extrem de multi dintre ei nu o vor vedea ca una buna. Mai exact, cei de la Samsung intentioneaza sa decida in perioada urmatoare ce fel de chip cu procesor vor folosi pentru noua serie de telefoane Samsung GALAXY S21, iar din pacate pentru clienti, vestile nu sunt chiar atat de bune precum si-ar dori.

Samsung GALAXY S21 Ultra ar urma sa fie singurul, sau doar unul dintre telefoanele din serie care va avea un chip Exynos 1000, adica urmatoarea versiune de top care va fi inclusa in telefoane. Exista posibilitatea ca si Samsung GALAXY S21 Plus sa aiba integrat un asemenea tip de procesor, dar deocamdata nu exista confirmari foarte clare ale unei posibile decizii de acest gen, iar nimeni nu stie foarte clar cum vrea sa faca Samsung profit.

Samsung GALAXY S21: Decizia ce va INFURIA Foarte Multi Fani

Samsung GALAXY S21 nu ar urma sa aiba un procesor atat de performant, iar asta pentru ca Samsung va dori sa foloseasca unul Exynos 991/992, insa in acesta nu se va gasi o placa video AMD. Dupa cum prea bine stiti deja, pentru Exynos 1000 va fi integrata o placa video AMD in chip-ul cu procesor, dar modelele din seria Samsung GALAXY S21 care nu vor avea un asemenea procesor nu vor beneficia si de performantele de top astepte de clienti.

Samsung GALAXY S21 Ultra ar putea veni deasemenea si cu o schimbare pentru denumirea procesorului, fiind luata in calcul inlocuirea celei Exynos cu alta noua, chiar daca deocamdata nu se stie clar care. Samsung GALAXY S21 Ultra si Plus ar putea veni cu acest chip nou si ar trebui sa fie mult mai scumpe decat modelele actuale, in timp ce versiunea standard din serie ar trebui sa fie mai ieftina din moment ce va folosi si componente inferioare.

Samsung GALAXY S21 ar putea adanci si mai mult discriminarea facuta intre diversii clienti care cumpara telefoanele, mai ales ca chip-urile Qualcomm Snapdragon 875 urmeaza sa fie folosite in mai multe tari decat pana acum.