WhatsApp: SPECIALA Functie pentru MILIARDE dintre Telefoane

WhatsApp are o noua functie speciala pentru miliarde de telefoane din intreaga lume, iata ce vom primi pe iPhone si Android de la compania americana.

WhatsApp avansat

WhatsApp are o noua functie speciala pentru miliarde de telefoane din intreaga lume, si vorbim despre o veste foarte buna pentru ca ni se pregateste ceva care ne-ar putea fi de extrem de mare ajutor. Mai exact, pentru WhatsApp este pregatita o noua functie care urmeaza sa ne permita sa efectuam mult mai usor cautarile pentru orice fel de mesaje, poze, clipuri video pe care le avem primite, sau trimise, din/in telefoanele noastre de-a lungul timpului.

WhatsApp va avea o functie avansata pentru cautarea de informatii, ceva ce desigur ca nu era prevazaut pana recent pentru aplicatie, si foarte multa lume a fost in mod placut luata prin surprindere de aceasta decizie. Cei din spatele WhatsApp au decis ca era nevoie de o asemenea functionalitate pentru toata lumea care trimite, sau primeste, foarte multe mesaje in momentul de fata, si ea va fi de mare ajutor pentru noi toti.

WhatsApp: SPECIALA Functie pentru MILIARDE dintre Telefoane

WhatsApp avansat cautare

WhatsApp ne va permite sa facem cautari mai complexe pentru tot acest continut, iar asta pentru ca aplicatia nu are in momentul de fata o asemenea functionalitate disponibila. Noua functie speciala pentru WhatsApp este oferita deocamdata doar in versiune beta a aplicatiei, nu si in cea finala, iar asta pentru ca ea trebuie testata temeinic inainte de a fi lansata pentru telefoane, si asta pentru a nu genera probleme in randul utilizatorilor.

WhatsApp testeaza foarte multe functii noi pentru telefoanele din intreaga lume, iar acestea sunt foarte utile pentru a imbunatati experienta generala de care avem parte. Separat de aceasta functie pentru cautare avansata avem si una care va permite inclusiv logarea WhatsApp in multiple dispozitive simultan pentru a primi mesajele in toate, dar si aceasta este inca in plin proces de testare, si nu se stie cand anume va putea fi lansata in mod oficial.

WhatsApp va lansa functia de cautare avansata in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, indiferent cat ar putea dura pana cand se va intampla acest lucru pentru noi.