DIGI Romania: Anunt de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania a facut un anunt de ultima ora pentru milioane de clienti din Romania, iata ce trebuie sa stie toti dintre acestia chiar in acest moment.

DIGI Romania compromis

DIGI Romania stie sa isi faca pe deplin clientii fericiti, compania romaneasca confirmand ceva ce lumea astepta de foarte multa vreme, iar asta vine ca o veste grozava pentru foarte multe persoane. Mai exact, cei de la DIGI Romania au actualizat iar hartile cu acoperirea 2G, 3G, 4G pentru tara noastra, iar spre bucuria clientilor, exista o imbunatatire semnificativa cand vine vorba dspre acoperirea 2G care este oferita la nivel national de companie.

DIGI Romania a facut o retea 2G cu acoperire atat de buna la nivel national incat ea o depaseste usor pe cea 4G, si aici sta practic vestea cea mai buna pentru toti clientii din Romania. Acoperirea 3G a DIGI Romania este foarte slaba, cea 4G fiind cu mult mai buna, insa incepand de acum acoperirea 2G este foarte usor superioara in anumite zone, dar aici exista un foarte mare avantaj, dar si un foarte mare dezavantaj pentru toti clientii operatorului.

DIGI Romania: Anunt de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania compromis acoperire 2G
Acoperirea retelei 2G a DIGI Romania la 23 iulie 2020.

DIGI Romania ofera prin reteaua 2G acoperire mult mai buna pe partea de telefonie mobila in interiorul cladirilor, ceva ce in cazul retelei 4G este o problema foarte serioasa in toata tara. Este cunoscut faptul ca DIGI Romania are semnal foarte prost pe 4G in interiorul unor cladiri, insa reteaua 2G rezolva aceasta problema, ea oferind o imbunatatire radicala pentru acoperire in interiorul cladirilor, ceea ce va aduce o experienta mult imbunatatita pentru multi clienti.

DIGI Romania nu le poate oferi clientilor viteze de internet mari in reteaua 2G, iar asta pentru ca tehnologia in sine e foarte veche si nu a fost gandita pentru internet de mare viteza. Aici sta marele dezavantaj in raport cu reteaua 4G, viteza de internet care nu permite folosirea telefoanelor pentru a naviga pe web, insa cei care au nevoie doar de semnal pentru apeluri, vor avea pare de o foarte mare imbunatatire chiar acolo unde conteaza pentru ei.

DIGI Romania nu a spus prea multe despre reteaua sa 2G pana acum, dar daca aveti probleme cu semnalul in cladiri, ar fi bine sa o cautati, si sa comutati manual telefonul pe ea.