Samsung GALAXY Note 20: Preturile Europene RIDICOL de Mari

Samsung GALAXY Note 20 si Ultra au preturile europene dezvaluite, si sunt ridicol de mari in raport cu asteptarile clientilor care le doresc.

Samsung GALAXY Note 20 preturile europa

Samsung GALAXY Note 20 si Ultra au dezvaluite preturile din Europa astazi, si vorbim despre valori neasteptat de mari pentru ceea ce urmeaza sa ofere telefoanele pentru toata lumea din aceasta vara. Vorbim despre preturi pentru toate versiunile Samsung GALAXY Note 20 si Ultra pe care compania le va lansa, iar dupa cum puteti vedea, conectivitatea 5G este rezervata doar pentru modelul mai scump, dar si la un pret pe masura tehnologiei care e integrate.

Samsung GALAXY Note 20 va fi vandut si intr-o versiune 5G pentru clientii dornici sa testeze aceasta tehnologie, dar desigur ca exista o diferenta de pret in comparatie cu versiunea care are doar 4G. Samsung GALAXY Note 20 Ultra va fi mult mai scump decat isi imagina foarte multa lume, preturile fiind mai apropiate de modelele Z Flip decat de telefoanele business din seria Note, dar aceasta este noua realitate prin care trece toata lumea in momentul de fata.

Samsung GALAXY Note 20: Preturile Europene RIDICOL de Mari

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie vandut intr-o versiune 4G cu 256 GB spatiu de stocare al carui pret va fi de 999 de euro, in timp ce versiunea care are conectivitate 5G va costa 1099 euro, dar tot cu 256 GB. In cazul Samsung GALAXY Note 20 Ultra vorbim despre cu totul alte preturi, versiunea “de baza” cu 256 GB spatiu de stocare, dar si cu 5G, urmand a costa 1349 de euro in timp ce versiunea cu 512 GB ar urma sa coste 1449 euro.

Samsung GALAXY Note 20 va fi extrem de scump in versiunea Ultra, atat de scump incat oricine se poate intreba foarte serios daca merita intr-adevar sa cheltuie atat de multi bani pe un asemenea model de telefon de la companie. Samsung GALAXY Note 20 Ultra va avea multe inovatii tehnologice integrate, insa daca ele merita, sau nu, un pret atat de mare, e greu de spus, dar clar este faptul ca telefonul va fi foarte scump pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat in cadrul unei conferinte care va avea loc in data de 5 august exclusiv online, iar in magazine telefoanele ar trebui sa ajunga undeva in prima parte a lunii august.