ASUS ROG 3: Primul Telefon cu ecran de 160 Hz (VIDEO)

ASUS ROG 3 este primul telefon mobil care are un ecran al carui rata de refresh are 160 Hz, cea mai mare implementata pana in momentul de fata intr-un telefon mobil, sarind de la cei 120 Hz de anul trecut, care acum sunt in multe alte telefoane.

ASUS ROG 3 nu are in mod oficial aceasta specificatie confirmata de catre producator, insa in meniul de setari pentru telefon exista optiunea de a activa aceasta rata de refresh, ceva ce nu am mai vazut pentru vreun telefon mobil pana in momentul de fata.

ASUS ROG 3 are o baterie de 6000 mAh, suficient de mare pentru a sustine un ecran atat de mare, iar asta e o veste foarte buna pentru utilizatori deoarece ei pot sa se bucure de cea mai fluida experienta in sistemul de operare Android acum.

ASUS ROG 3 are in mod oficial un ecran cu rata de refresh de 144 Hz, iar trecerea la 160 Hz e ceva minimal in ceea ce priveste experienta de folosire, sau consumul de baterie, dar vorbim totusi despre aceasta optiune disponibila pentru cei care o vor.

ASUS ROG 3 160 hz optiune

ASUS ROG 3 ar putea avea ecranul afectat de folosirea la o rezolutie atat de mare, insa deocamdata nu exista vreo dovada a faptului ca ar exista probleme, asa ca ramane doar sa vedem ce se va intampla dupa ce mai multa lume va folosi functia.