Netflix: Anuntul INCREDIBIL, Veste ce a SURPRINS Toata Lumea

Netflix este in centrul unui anunt incredibil astazi, iata ce veste impresionanta a surprins toata lumea astazi, si cat de mult conteaza pentru noi.

Netflix descarcari

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, iar asta pentru ca are peste 180 de milioane de abonati in intreaga lume, o cifra impresionanta, care totusi e logica. Netflix are aplicatii pentru telefoane mobile folosite atat de catre utilizatori cu iPhone, cat si de catre utilizatori cu Android, iar astazi vorbim despre cei din urma, si asta pentru ca in Google Play Store aplicatia dedicata lor a stabilit un record pentru companie.

Netflix a adunat 1 miliard de descarcari pe telefoanele si tabletele cu sistem de operare Android, o cifra cu adevarat impresionanta, care totusi ne arata cat de populara este platforma acum. Vorbim despre o aplicatie care a depasit un record impresionant, si asta doar pe acest sistem de operare, fara a lua in considerare sutele de milioane de descarcari inregistrate pentru telefoanele iPhone, si tabletele iPad, Netflix fiind o platforma extrem de populara acum.

Netflix: Anuntul INCREDIBIL, Veste ce a SURPRINS Toata Lumea

Netflix descarcari android

Netflix este preinstalata pe multe modele de telefoane Android in momentul de fata, si asta adauga la numarul total de descarcari listate acolo, dar chiar si asa, vorbim despre un record impresionant. Putine aplicatii pentru sistemul de operare Android au depasit bariera de 1 miliard de descarcari pana in momentul de fata, iar Netflix este intr-o companie foarte selecta, unde se afla Facebook, WhatsApp, multe aplicatii de la Google, si alte cateva.

Netflix nu s-a laudat deocamdata cu aceasta realizare impresionanta, insa vasta majoritate a descarcarile au venit mai mult ca sigur in perioada in care platforma putea fi accesata in mod gratuit. Chiar si asa, Netflix ramane in continuare o platforma extrem de importanta pentru foarte multi oameni din lumea intreaga, iar numarul de descarcari va continua sa creasca in urmatorii ani, ceva ce desigur ca e bine pentru compania americana, in final.

Netflix isi si actualizeaza in mod constant aplicatia pentru telefoanele iPhone si Android, iar dupa cum se desfasoara lucrurile, in cativa ani ar putea depasi si 2 miliarde de descarcari.