Fortnite: Schimbari MARI pentru Harta pe Final de Capitol 2

Fortnite se apropie de finalul celui de-al doilea capitol, daca Epic Games nu va mai avea probleme cu pregatirea celui de-al treilea din cauza pandemiei de Coronavirus, iar asta inseamna ca vin si o serie de schimbari mari pentru cei care sunt activi zilnic in cadrul jocului.

Fortnite urmeaza sa aiba parte si de o serie mare de schimbari pe care compania Epic Games le pregateste de ceva vreme, insa prima dintre ele este oferirea mai multor locatii pe masura ce apa de pe harta s-a retras, si a dezvaluit mai multe locatii in care ne putem juca.

Fortnite are tot mai multe locatii dezvaluite deja pentru toti jucatorii, ceva ce vine ca o veste neasteptat de buna in contextul in care ne apropiem de capitolul al treilea, sau sezonul 4, in functie de ceea ce va dori Epic Games sa faca in materie de schimbari.

Fortnite urmeaza sa mai aiba redusa harta care acopera unele dintre locatiile de pe harta, urmand ca ultima sa fie facuta in data de 2 august, adica peste doar cateva zile, iar dupa aceea tot acest proces ar trebui sa se termine definitiv.

Fortnite ar putea avea lansat odata cu sezonul urmator inclusiv masinile pe care foarte multa lume le asteapta de ceva vreme, o schimbare binevenita in contextul in care este nevoie in mod constant de noutati importante de care sa ne bucuram in joc.