Raiffeisen Bank: ALERTA de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank a emis o alerta de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata de ce este foarte important acest mesaj pentru toata lumea acum.

Raiffeisen Bank alerta

Raiffeisen Bank a emis cu doar cateva minute in urma o alerta de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre o avertizare foarte importanta de care toti trebuie sa stie. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au emis o alerta cu privire la o serie de fraude care au loc in mediul virtual, in special pe Facebook, si care se folosesc de imaginea bancii pentru a pacali clientii din Romania, iar asta este o problema foarte serioasa, din pacate.

Raiffeisen Bank ii avertizeaza pe clientii romani cu privire la faptul ca pe Facebook pot primi o cerere de prietenie de la conturi care par sa fie ale bancii, dar in realitate sunt false. Raiffeisen Bank ofera in alerta de mai jos inclusiv exemple de conturi care sunt facute pentru a-i pacali pe oameni, si va puteti face o idee cu privire la ceea ce v-ar putea intampina pe retelele de socializare daca nu sunteti atenti la mesajele care vin catre voi pe acolo.

Raiffeisen Bank: ALERTA de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank le recomanda tuturor clientilor sa raporteze conturile false ca fiind de acest gen, pentru a nu incuraja hotii sa pacaleasca oameni obisnuiti care nu stiu ce se intampla. Din pacate, in cazul in care cineva va pacaleste pe Facebook folosindu-se de un cont fals care pare sa reprezinte Raiffeisen Bank, doar politia va poate ajuta sa recuperati orice va este furat, sau orice pierdeti, astfel ca e bine sa fiti vigilenti, pentru a nu ajunge intr-o asemenea situatie.

❗Ai primit cerere de prietenie pe Facebook de la Raiffeisen Bank? Te rugăm să nu dai curs acestei solicitări, deoarece…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Miercuri, 29 iulie 2020

Raiffeisen Bank prezinta mai sus si care sunt canalele sale oficiale de comunicare pe retelele de socializare in momentul de fata, si puteti vedea unde gasiti informatii doar de la banca. Daca va intereseaza sa urmariti tot ceea ce are de spus Raiffeisen Bank pentru clienti, asigurati-va ca urmariti exclusiv informatiile publicate acolo, nu si informatii venite din alte surse, iar asta pentru ca ele pot fi menite doar sa va faca rau, si nimic mai mult.

Raiffeisen Bank incearca sa isi protejeze clientii din toata Romania cu alerte de acest gen, dar e necesar si ca oamenii sa inteleaga singuri ca trebuie sa se protejeze in asemenea situatii.