DACIA Duster 3: Modelul SPECIAL care va SURPRINDE Clientii

DACIA Duster 3 va fi lansat si intr-un model special care va surprinde foarte multi dintre clientii din Romania, iata ce pregateste producatorul roman.

DACIA Duster 3 spatiu

DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata la producatorul de la Mioveni, iar asteptarile presei sunt ca noua masina sa fie lansata undeva in cursul anilor urmatori. Presa din Franta sustine ca DACIA Duster 3 ar trebui sa ajunga pe piata undeva pana in 2024, mai devreme 1/2 ani decat declarase initial un director al celor de la Renault, si totul din cauza pandemiei de Coronavirus care a cam blocat lumea, ceea ce pune presiune pe companie.

DACIA Duster 3 va aduce unele dintre cele mai mari schimbari pentru serie de pana in momentul de fata, cu modificari atat pentru caroserie, cat si pentru interior, un upgrade urias fiind pregatit. In ciuda tuturor acestor schimbari, presa din Franta spune ca e posibil sa vedem si ceva ce nu multi credeau ca va fi produs de catre DACIA prea curand, adica un model care are 7 locuri pentru pasageri, deci o similara cu Lodgy, asteptata pe piata undeva prin 2021.

DACIA Duster 3: Modelul SPECIAL care va SURPRINDE Clientii

DACIA Duster 3 intr-o versiune cu 7 locuri n-ar trebui sa fie in mod neaparat cu mult mai mare decat versiunea care este pusa acum in vanzare, si asta din cauza modului in care ar putea fi gandita. O versiune de concept pentru un DACIA Duster 3 cu 7 locuri a fost facuta acum ceva timp, si aceea ne-a dezvaluit ca masina in sine ar putea fi destul de apropiata in dimensiuni precum cele actuale, dar desigur va fi usor mai mare, pentru a face spatiu pentru scaune.

DACIA Duster 3 cu 7 locuri ar fi o masina dedicata doar unui anumit segment de oameni, nu tuturor, iar asta pentru ca putina lume are nevoie de atat de multe locuri. Vorbim despre un model special al DACIA Duster 3 care va fi vandut in anumite tari din Europa, poate si in Romania, avand in vedere ca si versiunea Lodgy cu 7 locuri este asteptata in tara noastra, chiar daca nu e clar cata lume va fi interesata efectiv de achizitia sa.

DACIA Duster 3 ar putea fi lansat in 2023, sau 2024, in functie de cum va fi finalizata dezvoltarea, si de cata nevoie va avea DACIA de o crestere accelerata a vanzarilor de masini.