BCR Romania: ATENTIONAREA IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

BCR Romania are un anunt extrem de important pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce spune banca pentru noi, si cat de mult conteaza acum.

BCR Romania august

BCR Romania a publicat un anunt extrem de important pentru toti clientii sai din toata tara, si e bine sa stiti ceea ce se intampla pentru ca sunteti vizati in mod direct de schimbarea importanta. BCR Romania si-a anuntat de ceva vreme, si in repetate randuri, clientii in legatura cu faptul ca incepand cu data de 1 august va fi modificat numarul pentru Contact Center, iar cel vechi nu va mai functiona, deci trebuie apelat doar cel nou pentru a obtine ajutor.

BCR Romania va face acesta modificare incepand de maine, cand noul numar pentru Contact Center va deveni *2227, iar cel vechi ar trebui dat uitarii pentru ca nu va mai fi util la ceva. BCR Romania simplifica viata clientilor care au nevoie sa ceara ajutor intr-un moment, sau altul, iar asta pentru ca multumita acestui nou numar de contact, oamenii pot suna mai usor pentru a beneficia de orice fel de ajutor au nevoie indiferent de situatia in care se afla.

BCR Romania: ATENTIONAREA IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

BCR Romania august apelare

BCR Romania face aceasta modificare pentru clientii sai din toata Romania, nu doar pentru o parte dintre ei, deci indiferent daca sunteti persoana fizica, sau juridica, va trebui sa apelati doar numarul nou. Nu conteaza ce fel de servicii va sunt oferite de catre BCR Romania, tot la acelasi numar va trebui sa sunati, exceptie facand situatiile in care aveti un numar de telefon special pe care il puteti apela, in aceste conditii putand fi apelat acel numar de telefon.

BCR Romania nu e prima banca care are un numar scurt de telefon pentru centrul de relatii cu clientii, si asta face apelarea mai usoara, desi multi oricum si le salveaza in telefoane. Chiar si asa, incepand cu data de 1 august, lucrurile se vor schimba, iar BCR Romania va impune doar apelarea acelui numar de telefon pentru a beneficia de ajutor, si e bine sa vi-l treceti in telefon chiar daca nu aveti acum nevoie de ajutor, pentru ca atunci cand veti avea, sa sunati unde trebuie.

BCR Romania nu a mai publicat de ceva vreme vreun alt mesaj prin care sa anunte schimbarea de maine, dar probabil ca o va face in cursul acestei zile pentru clientii sai.