DACIA Duster: VIDEO, Test IMPRESIONANT cu Volkswagen Tiguan

DACIA Duster apare intr-un test video impresionant in care este comparat cu Volkswagen Tiguan 2019, iata cum se descurca in afara drumurilor publice.

DACIA Duster apare astazi int-run nou test impresionant, iar de aceasta data o vedem pusa fata in fata cu un Volkswagen Tiguan din anul 2019, iar intre cele doua masini exista diferente mari. In ciuda acestora, DACIA Duster se descurca surprinzator de bine in fata Volkswagen Tiguan, iar ceea ce vedeti mai sus cam anuleaza diferenta foarte mare intre preturile celor doua masini, cel putin in ceea ce priveste transportul in afara drumurilor publice, dar exista multe alte diferente.

DACIA Duster, la fel ca Volkswagen Tiguan, nu sunt masini tocmai gandite pentru a fi plimbate pe drumuri accidentate, insa chiar si asa, ambele se descurca surprinzator de bine in conditii grele. Puteti vedea ca atat DACIA Duster, cat si Volkswagen Tiguan urca fara probleme in zone in care restul tipurilor de masini ar avea dificultati foarte mari, dar asta nu inseamna ca ele nu sunt foarte bune pentru utilizare inclusiv pe drumurile publice de oriunde.

DACIA Duster: VIDEO, Test IMPRESIONANT cu Volkswagen Tiguan

DACIA Duster si-a demonstrat versatilitatea in cazul multor altor comparatii similare facute tot cu masini mult mai scumpe, ceea ce este o veste foarte buna pentru posesorii masinilor facute in Romania. DACIA Duster se descurca foarte bine in cam orice fel de conditii de teren accidentat, chiar si in zonele in care avem noroi, nisip, sau zapada, deci cam indiferent unde veti merge cu ea, exista sanse minime sa nu reusiti sa va miscati fara probleme.

DACIA Duster ar putea avea in versiunea noua in 2021 implementate modificari care sa faca transportul pe teren accidentat ceva mai usor, dar deocamdata nu exista informatii cu privire la asta. In aceeasi masura, nu exista informatii care sa confirme ca versunea a 3-a din serie va veni cu asemenea imbunatatiri, dar acolo sunt sanse mai mari sa existe niste modificari care sa faca masina mult mai usor de folosit pe teren accidentat.

DACIA Duster este inferioara in fata Volkswagen Tiguan 2019 din foarte multe puncte de vedere, insa cand vine vorba despre plimbarile pe teren accidentat, lucrurile nu stau chiar atat de rau pentru masina fabricata in Romania.