DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: IMPORTANT Anunt care Vizeaza MILIOANE de Romani

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au milioane de clienti din Romania vizati de un foarte important anunt, iata ce trebuie sa stii daca le folosesti serviciile.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au milioane de clienti din Romania vizati de catre un anunt foarte important care mai mult ca sigur va si bucura extrem de multa lume pentru ca vine ca o veste extrem de buna. Cei de la ANCOM au anuntat saptamana aceasta ca au ajuns la un consens in ceea ce priveste reducerea tarifelor pentru terminarea apelurilor in punctele fixe, iar DIGI, Orange, Vodafone, Telekom vor trebui sa aplice noul tarif de la 1 noiembrie 2020.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom urmeaza sa aiba reduse cu 30% preturile pentru apelurile telefonice facute de pe linii fixe, astfel ca noul tarif va fi de 0,098 eurocenti/minut pentru toata lumea. DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au discutat cu cei de la ANCOM pentru o buna perioada de timp inainte ca aceasta decizie sa fie luata, iar ieftinirea cu 30% a pretului pentru apelurile telefonice in retelele fixe e ceva foarte bun pentru foarte multi romani, in special pentru companii.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: IMPORTANT Anunt care Vizeaza MILIOANE de Romani

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au fost de acord cu modificarile facute pentru modelul de calcul al costurilor de tip LRIC, iar pe cale de consecinta, s-a ajuns la decizia de a se aplica aceasta reducere. Ea vine dupa ce acum cateva luni a fost anuntat aintentia celor de la ANCOM cu privire la serviciile pe care DIGI, Orange, Vodafone, Telekom le ofera in Romania, iar pana acum au avut loc negocieri cu privire la versiunea finala a tarifelor care vor fi impuse.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom vor inregistra unele scaderi ale incasarilor ca parte a acestor modificari, insa ele nu vor fi chiar atat de mari precum isi imagineaza destul de multa lume. DIGI, Orange, Vodafone, Telekom castiga oricum majoritatea banilor din serviciile mobile pe care le ofera in Romania in momentul de fata, serviciile fixe fiind de ceva ani in scadere atat ca utilizare, cat si ca numar de clienti, ceea ce pana la urma este perfect normal.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom ar trebui sa isi anunte toti clientii care ii folosesc serviciile fixe in legatura cu aceasta modificare foarte importanta, asa ca ramane doar sa asteptam ca ea sa intre in vigoare.