Orange: MILIOANE de Clienti SURPRINSI cu o Decizie Grozava

Orange si-a surprins milioane de clienti din Romania cu o decizie grozava care va avea un impact mare asupra multora dintre ei, iata ce se intampla.

Orange compensari

Orange continua sa is surprinda in mod pozitiv milioane de clienti din Romania cu deciziile pe care le ia, iar astazi voribm despre una extrem de buna care vizeaza foarte multi romani. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a primi internet nelimitat gratuit, minute si SMS-uri nationale nelimitate, sau 1000 de minute internationale daca fac tot ceea ce li se cere in aceasta pagina, si e vorba despre multe gratuitati foarte bune care ajung la romani.

Orange le cere clientilor sai din toata Romania sa isi plateasca facturile prin intermediul contului lor online, iar asa primesc in mod automat unul dintre cele trei beneficii despre care v-am vorbit mai sus. Cei de la Orange le ofera aceste beneficii doar abonatilor pentru ca vorbim despre inscriere prin plata unei facturi, deci persoanele care au cartele prepay nu se pot inscrie in aceasta promotie.

Orange: MILIOANE de Clienti SURPRINSI cu o Decizie Grozava

Orange a luat aceasta decizie de ceva vreme, si le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de cel mai rapid internet mobil din tara, sau de alte beneficii nelimitate, sau in cantitati foarte mari. Orange are si o serie de reguli pentru acordarea acestor beneficii, si trebuie sa va uitati cu atentie la ele pentru ca in cazul in care nu primiti chiar tot ceea ce va asteptati, sa stiti si de ce s-a intamplat acest lucru, tipul vostru de abonament afectand si beneficiile acordate.

Orange ofera oricare dintre cele trei beneficii pentru clientii sai doar in functie de beneficiile pe care oamenii le au deja disponibile in abonamentele lor, astfel ca nu primiti totul cumulat. Daca aveti internet si minute nelimitate, atunci le veti primi pe cele internationale, iar in alte cazuri veti primi ceea ce este superior in comparatie cu beneficiile pe care vi le ofera abonamentul vostru in momentul in care decideti sa faceti plata prin platforma online.

Orange este singurul operator din Romania care are o asemenea promotie disponibila, iar toate detaliile in legatura cu ea le aveti disponibile in aceasta pagina, daca sunteti interesati sa le analizati.