Fortnite: Jucatorii SURPRINSI de Epic Games cu Noua LANSARE

Fortnite i-a surprins pe jucatorii din intreaga lume cu o lansare extrem de interesanta, ale carei detalii le puteti vedea mai sus, si vorbim despre multe vesti extrem de bune pentru sute de milioane de jucatori din intreaga lume care sunt activi in joc.

Fortnite a lansat pentru toti jucatorii o noua locatie numita Coral Castle, iar aceasta este Atlantida despre care am auzit in unele zvonuri anterioare, si care intr-un final ajunge pentru jucatori din intreaga lume, desigur impreuna cu Aquaman-ul foarte popular.

Fortnite are prezentat in clpul video de mai sus noutatile importante pe care Epic Games le-a implementat pentru aceasta Atlantida in forma modificata, iar pentru jucatori e vorba despre ceva ce foarte multi vor aprecia, pentru ca vor avea noi motive sa fie foarte activi in platforma online.

Fortnite va avea multe provocari disponibile pentru jucatori in aceasta locatie noua, iar ele vor face inclusiv jocul in echipa unul mult mai interesant, ceea ce pana la urma este fix ce isi doreste Epic Games sa le ofere jucatorilor din toata lumea in momentul de fata.

Fortnite mai are si alte cateva locatii importante pregatite pentru jucatorii din toata lumea in perioada urmatoare, asa ca ramane doar sa vedem ce se va intampla cu noutatile la care Epic Games lucreaza in momentul de fata pentru lansare in urmatoarele luni.