BANCA Transilvania: OFICIAL, Anunt IMPORTANT pentru Clienti

BANCA Transilvania a facut in mod oficial un aunnt important pentru clientii din toata lumea, iata ce a declarat banca, si ce ar trebui sa stie toata lumea.

BANCA Transilvania amprenta

BANCA Transilvania a facut un anunt oficial si foarte important pentru clientii sai din toata Romania, si e unul pe care foarte multa lume il astepta de ceva vreme deoarece aduce si o schimbare substantiala pentru noi. Mai exact, BANCA Transilvania a lansat o noua versiune a aplicatiei BT Pay care vine si cu imbunatatiri pe masura dorintelor clientilor din toata Romania, si e bine sa stii despre ceea ce se intampla cu noutatile oferite de catre banca.

BANCA Transilvania spune ca noua versiune a aplicatiei sale, disponibila acum in App Store si Google Play Store, ofera posibilitatea de a confirma platile online folosind amprenta, Face ID, sau tiparul de deblocare al telefonului. Aceasta schimbare simplifica foarte mult viata oamenilor care fac plati online in momentul de fata, iar asta pentru ca totul poate fi facut mult mai simplu, si mai rapid, decat pana in momentul de fata de catre clientii BANCA Transilvania.

BANCA Transilvania: OFICIAL, Anunt IMPORTANT pentru Clienti

BANCA Transilvania are deasemenea o alta surpriza foarte interesanta, iar asta pentru ca le ofera inclusiv clientilor care nu au telefoane cu NFC sa foloseasca BT Pay de acum. Aceasta schimbare vine ca o veste foarte buna, chiar daca oamenii nu pot face plati mobile cu aplicatia celor de la BANCA Transilvania, dar macar o pot folosi pentru a beneficia de restul de functii care sunt oferite, inclusiv autentificarea platilor online in acest nou mod.

Stai aproape – în curând BT Pay va veni cu un nou update:✅Vei confirma plățile online prin amprentă, Face ID sau pattern.✅BT Pay va fi disponibil și pe telefoane fără NFC.👉🏻 bit.ly/3f8TscR

Publicată de Banca Transilvania pe Joi, 30 iulie 2020

BANCA Transilvania a lucrat ceva timp pentru a pregati aceasta actualizare pentru toata lumea, iar acum oricine poate profita de noutatile care sunt disponibile pentru utilizatori, si e bine sa faceti asta. BANCA Transilvania a anuntat schimbarile inca de saptamana trecuta, iar noua versiune a aplicatiei este acum in distributie prin intermediul App Store si Google Play Store chiar acum pentru utilizatorii din intreaga lume, deci aveti de ce sa profitati.

BANCA Transilvania va mai lansa actualizari pentru aplicatia BT Pay in viitor, asa ca va fi interesant de vazut ce anume va fi mai fi disponibil pentru toata lumea in curand.