GTA 5: Anuntul OFICIAL, Cu ce sunt Rasfatati TOTI Jucatorii

GTA 5 survival

GTA 5 are parte de un nou anunt oficial astazi care ne arata cu ce sunt rasfatati acum jucatorii companiei americane, si vorbim despre destul de multe surprize pregatite pentru toata lumea de catre Rockstar Games pentru saptamana care abia a inceput.

GTA 5 a avut anuntate zilele trecute noutatile importante care sunt oferite in cadrul platformei de catre cei de la Rockstar Games, si vorbim despre o serie de noutati foarte importante care ne aduc si mult mai multi bani in misiunile zilnice facute in platforma.

GTA 5 are recompense duble pentru Survival Series incepand din cursul zilelor urmatoare, asfel ca in orice fel de lupte veti fi implicati, veti castiga si recompense pe masura asteptarilor voastre, ceea ce va ajuta sa va cumparati si armele, masinile, sau obiectele dorite.

GTA 5 are deasemenea recompense duble inclusiv pentru Arena War, cu puncte triple oferite de catre Rockstar Games, si desigur ca exista deasemenea beneficii pentru cei care aleg sa participe la jocurile de noroc disponibile in cadrul platformei online.

GTA 5 are deasemenea foarte multe reduceri pentru o gama variata de obiecte care sunt oferite in platforma online, astfel ca vorbim despre surprize foarte mari pe care Rockstar Games le-a pregatit pentru toata lumea in momentul de fata in platforma sa online.