BANCA Transilvania: Anunt URIAS catre Clienti, ce Face Maine

BANCA Transilvania a publicat un anunt urias pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa faca doar maine, si ce primesti de la ea.

BANCA Transilvania happy

BANCA Transilvania are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, si asta pentru ca a pregatit o surpriza mare pentru ei, una care mai mult ca sigur ii va bucura, mai ales ca are in spate un serviciu nou. Cei de la BANCA Transilvania lucreaza de ceva timp la lansarea Neo BT, un nou serviciu digital de banking, acesta fiind in faza de testare beta deocamdata, insa BANCA Transilvania vrea sa il lanseze in versiune finala cat se poate de curand.

BANCA Transilvania a oferi acum mai bine de o saptamana o serie de vouchere pentru cei interesati sa testze NeoBT, iar acum vine cu un alt anunt, dar de aceasta data mai criptic. BANCA Transilvania anunta ca maine va avea loc happy hour penru Neo BT, si cel mai probabil vorbim despre o noua runda de vouchere pe care banca le va oferi pentru a facilita accesul la platforma digitala la care lucreaza de ceva vreme pentru clientii din Romania.

BANCA Transilvania: Anunt URIAS catre Clienti, ce Face Maine

BANCA Transilvania a anuntat ca acest happy hour incepe maine la ora 12:00, deci aveti destul timp sa gasiti o pauza pentru a va putea bucura de ceea ce are de oferit banca. BANCA Transilvania a facut inclusiv un website in care ofera explicatii cu privire la NeoBT, si vorbim despre un sistem bazat pe inteligenta artificiala care are menirea de a invata din tabieturile noastre financiare pentru a ne ajuta sa nu cheltuim mai multi bani decat trebuie.

Ne vedem mâine la 12:00 aici. 😎

Publicată de Banca Transilvania pe Marţi, 4 august 2020

BANCA Transilvania a creat NeoBT ca o alternativa la aplicatia pe care o ofera deja pentru clienti, cel putin un inlocuitor intr-o anumita masura, iar asta pentru ca nu poate face chiar de toate. Pe de alta parte, NeoBT poate sa ne alerteze in legatura cu plati suspecte, plati dublate, iminenta unor plati, plati care trebuiau facute, si multe altele, BANCA Transilvania creand un sistem foarte complex care ar putea fi de mare ajutor pentru multa lume.

BANCA Transilvania va extinde, cel mai probabil, maine baza de oameni care folosesc NeoBT, iar asta ne aduce si mai aproape de lansarea oficiala a sistemului pentru toata lumea.