Samsung GALAXY S20 Plus: Telefonul CONFIRMAT cu o Surpriza

Samsung GALAXY S20 Plus este confirmat pentru prima oara inainte de lansare, iata ce a fost dezvaluit in legatura cu noul model de telefon al coreenilor.

Samsung GALAXY S20 Plus plus geekbench

Samsung GALAXY S20 Plus pare sa fie confirmat astazi, cu o surpriza la care mai nimeni nu se astepta in momentul de fata, iar asta in ciuda zvonurilor aparute pana acum. Samsung GALAXY S20 Plus a fost listat in cadrul Geekbench pentru utilizatorii din intreaga lume, sau cel putin un telefon care are aceasta denumire a aparut acolo, insa desigur ca nu stim 100% sigur daca vorbim intr-adevar despre acest model de telefon al companiei coreene.

Samsung GALAXY S20 Plus este listat in Geekbench cu un chip Exynos 990, adica fix cel folosit acum, care e depasit de Qualcomm Snapdragon 865, deci sansele de a fi implementat sunt cat se poate de mici. Aici sta practic nesiguranta in ceea ce priveste confirmare 100% sigura a faptului ca vorbim intr-adevar despre un Samsung GALAXY S20 Plus listat in cadrul Geekbench, si nu a unui model actual, care are identificatorul modificat de detinator.

Samsung GALAXY S20 Plus: Telefonul CONFIRMAT cu o Surpriza

Samsung GALAXY S20 Plus geekbench listat

Samsung GALAXY S20 Plus nu a aprut in zvonuri ca fiind unul dintre modelele care ar urma sa fie lansat cu un chip Exynos 990, unele informatii sugerand faptul ca o versiune ieftina a unul telefon din serie ar putea avea sa ceva. Nu ar fi exclus ca Samsung GALAXY S20 Plus sa fie lansat cu un chip Exynos 992, in loc de Exynos 1000, dar deocamdata nu stim absolut nimic 100% sigur in legatura cu planurile pe care le are compania Samsung vis-a-vis de telefoanele sale.

Samsung GALAXY S20 Plus ar trebui sa fie modelul de clasa medie din seria care este acum in pregatire pentru lansare in intreaga lume, el urmand a avea “doi frati”, un model Ultra, si unul standard. Samsung GALAXY S20 Plus ar urma sa aiba si o camera mai complexa decat cea folosita in modelul inferior, dar una mai simpla decat in modelul superior, si desigur ca vor exista multe alte difernte intre cele, cel putin, trei telefoane care vor exista in cadrul seriei.

Samsung GALAXY S20 Plus va fi lansat de catre compania Samsung in primavara anului viitor, deci mai avem destul de asteptat pana cand isi va face aparitia pentru achizitie.