BRD Romania: Premiera IMPORTANTA Anuntata pentru Clienti

BRD Romania a anuntat in mod oficial o premiera importanta pentru clientii sai din Romania, iata ce decizie foarte serioasa a fost luata de banca.

BRD Romania protectie

BRD Romania este una dintre cele mai mari banc din Romania, cu un numar substantial de clienti, iar pentru multi dintre ei a venit un anunt foarte important cu privire la o premiera lansata de catre banca. Mai exact, cei de la BRD Romania au anuntat ca in parteneriat cu Mastercard au implementat in Romania o noua platforma dedicata companiilor, aceasta venind ca o premiera pentru tara noastra, ea fiind disponibila in alte zone de pe glob de ceva vreme.

BRD Romania a implementat in ROmania, in parteneriat cu cei de la Mastercard, o platforma financiara numita Octet, aceasta avand menirea de a simplifica viata companiilor mici si mijlocii, dar nu numai a lor. Platforma Octet integrata de catre BRD Romania pentru clienti ii auta pe antreprenori sa aiba control si vizibilitate asupra tranzactiilor pe care le fac in raporturile comerciale pe care le au cu diverse alte companii din Romania in desfasurarea zilnica a activitatii.

BRD Romania: Premiera IMPORTANTA Anuntata pentru Clienti

BRD Romania a implementat aceasta platforma a Mastercard inclusiv ca o premiera pentru Europa, si speranta bancii este de a ajuta companiile mici si mijlocii sa isi eficientizeze procesele de lucru. BRD Romania a pornit deja cateva programe prin care vrea sa ajute IMM-urile sa treaca cu bine peste pandemia de Coronavirus, iar parteneriatul cu Mastercard este un nou foarte mare pas facut in aceeasi directie de catre institutia financiara din Romania.

BRD Romania le ofera inclusiv o reducere de 10% clientilor la comisioanele pentru plati in cazul in care aleg sa foloseasca platforma Octet si carduri Mastercard pentru platile pe care le fac. Mai mult decat atat, ei beneficiaza de siguranta ridicata in ceea ce priveste platile, evitand astfel sa fie victime ale fraudei financiare, BRD Romania venind cu o solutie care ar putea fi de foarte mare ajutor pentru extrem de multe companii romanesti mici si mijlocii.

BRD Romania a lansat aceasta platforma in Romania la finalul lunii trecute, deci oricare dintre clientii care sunt companie mica, sau mijlocie, poate profita de existenta sa in acest moment.