DACIA Logan 3: PROBLEMA URIASA pe care Trebuie sa o Rezolve

DACIA Logan 3 trebuie sa rezolve o problema foarte mare pentru producatorul roman, iata ce a fost dezvaluit recent si cum este afectata compania.

DACIA Logan 3 revenire

DACIA Logan 3 ar trebui sa fie masina care sa fie masina care sa rezolve o problema uriasa pentru cei de la DACIA si Renault, una care treneaza de ceva vreme, si cu actualele modele nu are cum sa fie depasita. Mai exact, DACIA Logan 3 trebuie sa rezolve problema vanzarilor acestei serii de masini in Europa, in momentul de fata acest model nefiind prezent in top 10 cel mai bne vandute masini din Europa, iar asta in ciuda pretului foarte mic de vanzare.

DACIA Logan 3 ar trebui sa readuca aceasta serie de masini in topul celor mai bine vandute modele de masini din Europa, unloc in care modelele n-au mai aparut de ceva vreme deja. Puteti vedea ca Sandero si Duter apar in acest top, cu un total de peste 37.000 de unitati vandute, insa alte modele nu mai sunt vizibile, ceea ce ne arata de ce DACIA Logan 3 este una dintre masinile care urmeaza sa aiba parte de un upgrade serios anul viitor, chiar daca si Sandero trece prin asta.

DACIA Logan 3: PROBLEMA URIASA pe care Trebuie sa o Rezolve

DACIA Logan 3 a fost devansata de ceva vreme de catre Duster in Vanzari, insa lipsa sa din topul celor mai bine vandute modele de masini din Europa e o problema pentru DACIA, chiar daca masina in sine e ieftina. DACIA castiga mai multi bani din vanzarea Sandero si Duster, si e normal sa le promoveze, insa prezenta unui model Logan in top, impreuna cu celelalte doua versiuni, n-ar fi stricat pentru imaginea companiei, si poate ca DACIA Logan 3 va rezolva problema.

DACIA Logan 3 revenire vanzari

DACIA Logan 3 va aduce schibmari foarte mari pentru partea de caroserie, de interior, pentru piesele interne, si nu numai, astfel ca motive pentru ca oamenii sa evite masina nu prea exista. Desigur ca multe depind si de preferintele europenilor in materie de masini, insa DACIA Logan 3 va avea parte de un upgrade insemnat care o va face mult mai atractiva pentru foarte multa lume, deci si vanzarile ar trebui sa creasca pe masura asteptarilor.

DACIA Logan 3 ar trebui sa fie prezentata in cadrul salonului auto de la Paris, din luna octombrie, iar in reprezentantele auto ar trebui sa ajunga undeva pe la inceputul anului 2021.