Netflix: Decizia cu care UIMESTE, Ce face pentru TOTI Abonatii

Netflix a anuntat in mod oficial o decizie cu care a uimit multi abonati din intreaga lume, iata ce va face compania pentru toata lumea in curand.

Netflix splinter

Netflix a luat o decisie cu care a uimit foarte multa lume, iata ce a decis sa faca pentru abonatii care platesc lunar pentru a urmari filmele si serialele care sunt disponibile in platforma. Cei de la Netflix au luat decizia de a face un serial animat in baza seriei de jocuri Splinter Cell, una dintre cele mai populare lansate pana in momentul de fata pentru calculatoare, sau console, si decizia a fost deja apreciata de catre foarte multa lume.

Netflix a anuntat in mod oficial decizia pe care a luat-o, doua sezoane ale acestei serii animate fiind comandate de catre companie, un total de 16 episoade urmand a fi facute pentru platforma. Scriitorul filmelor din seria John Wick va face scenariul si pentru aceasta noua serie a celor de la Netflix, deci e de asteptat sa avem parte de un fier epic de exceptie, chiar daca vorbim totusi despre un serial animat, si nu despre unul actori.

Netflix: Decizia cu care UIMESTE, Ce face pentru TOTI Abonatii

Netflix va avea cel mai  probabil serialele facute cu agentul Sam Fisher, un membru al trupelor Navy SEAL, in prim-plan, el urmand a desfasura diverse misiuni pentru NSA. Spre deosebire de The Witcher, care a fost transformat intr-un serial in toata regula, cu Splinter Cell se merge intr-o cu totul alta directie, una pe care probabil ca nu chiar toata lumea o astepta, dar chiar si asa, Netflix a luat o decizie foarte buna care deja bucura foarte multi abonati.

Netflix pare foarte increzatoare in faptul ca serialul bazat pe Splinter Cell va avea succes, altfel nu ar fi comandat deja doua sezoane, fara ca serialul sa fi fost macar lansat in platforma. In mod normal Netflix comanda sezoane noi pentru seriale, sau continuari pentru filme, abia dupa ce continutul este lansat in platforma sa, insa iata ca in acest caz compania a luat decizia de a face totul in avans, si va fi foarte interesant de vazut ce se va intampla.

Netflix are pregatite si foarte multe alte surprize interesante pentru abonati, si e de asteptat ca unele dintre ele sa fie dezvaluite in mod oficail in perioada imediat urmatoare.