Huawei MATE 40 Pro: VIDEO, ASA Arata Noul Model de Telefon

Huawei MATE 40 Pro are in sfarsit parte de o prezentare care ne dezvaluie cum va arata noul model de telefon pregatit pentru lansare de chinezi.

Huawei MATE 40 Pro are astazi in sfarsit parte de o prezentare intr-un clip video care ne prezinta cum va arata noul model de telefon pe care compania chinezeasca il va dezvalui in toamna acestui an. Clipul video care ne prezinta design-ul Huawei MATE 40 Pro este facut in baza unor informatii venite de la parteneri ai companiei coreene, dar arata design-ul final care a fost stabilit pentru model.

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa semene destul de mult cu modelul de anul trecut, adica va avea in continuare un ecran curbat spre marginile exterioare ale carcasei, si va arata la fel de bine precum cel anterior. Vorbim despre decizii pentru design-ul Huawei MATE 40 Pro care ne arata ca Huawei vrea in continuare sa le ofere clientilor o expreienta cat se poate de buna in folosirea telefoanelor pe care le vinde in lumea intreaga, ceva ce orice producator vrea, pana la urma.

Huawei MATE 40 Pro: VIDEO, ASA Arata Noul Model de Telefon

Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba in continuare butoane virtuale pe marginea ecranului curbat, una dintre caracteristicile principale pentru versiunea de anul trecut, iar asta desigur ca e o veste buna. Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.7 inch, urias din toate punctele de vedere, iar asta permite oferirea sa cu o curbura atat de generoasa, care aduce deasemenea si functii speciale pentru utilizatori.

Huawei MATE 40 Pro urmeaza deasemenea sa aiba si o camera cu patru senzori de imagine integrati, acestia parand sa fie mai mari decat cei folositi in modelele anterioare, desi specificatiile nu exista pentru ei. Se pare totusi ca Huawei MATE 40 Pro nu va face saltul la o camera cu 5 senzori de imagine, ceea ce este destul de surprinzator, avand in vedere ca multa lume astepta asta, insa cel mai probabil nici macar nu e nevoie de asa ceva.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat, probabil in data de 1 octombrie de catre cei de la Huawei, insa nu se stie foarte clar cam cand ar urma sa ajunga in magazine noul model de telefo.