GTA Online: OFICIAL, Jocul COMPLET Nou Anuntat de Rockstar

GTA Online separat

GTA Online are parte de un anunt oficial astazi, compania Rockstar Games confirmand faptul ca o versiune complet noua a jocului sau va fi lansata pentru fanii din intreaga lume la jumatatea anului viitor, iar asta e o surpriza foarte mare pentru toata lumea.

GTA Online va avea aceasta versiune complet noua a jocului lansata exclusiv pentru Playstation 5 pentru primele 3 luni de zile, asa cum ne-a promis deja Rockstar Games de ceva vreme, compania colaborand cu Sony pentru a le oferi jucatorilor o experienta speciala pentru noile console.

GTA Online are deasemenea anuntat faptul ca pentru versiunea actuala vor exista in continuar actualizari speciale, inclusiv pentru Playstation 5, deci Rockstar Games lucreaza la actualizari importante separate pentru platforma sa online, ambele pregatite pentru 2021.

GTA Online este in centrul atentiei Rockstar Games in momentul de fata, iar asta inseamna ca GTA 6 nu este jocul la care compania “se apleaca” pentru a pregati lansarea cat se poate de curand, ceea ce desigur ca nu e tocmai grozav pentru toti clientii.

“Pentru comunitatea Grand Theft Auto Online, călătoria va continua în generația viitoare cu mai multe actualizări noi, inclusiv conținut suplimentar exclusiv pentru noile console și computer. De asemenea, va exista o nouă versiune autonomă a Grand Theft Auto Online, care va veni în a doua jumătate a calendarului 2021, care va fi disponibilă gratuit pentru jucătorii PlayStation 5 în primele trei luni.”

GTA Online este un joc extrem de popular, are milioane peste milioane de jucatori in intreaga lume, iar surprizele pentru el vor continua sa vina pe masura ce lumea continua sa se joace in numar foarte mare, asa cum a facut-o si pana acum.