Vodafone: Veste GROZAVA, ce a LANSAT pentru Abonatii Romani

Vodafone vine cu o veste grozava pentru abonatii sai din Romania, iata ce a decis operatorul de telecomunicatii sa lanseze pentru clientii din tara.

Vodafone central

Vodafone isi surprinde iar abonatii cu o veste grozava pentru abonatii care-i folosesc serviciile disponibile in Romania, compania continuand seria anunturilor foarte bune pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat ca incepand de saptamana aceasta postul de televiziune Comedy Central HD a fost inclus in grila sa de programe digitale, deci puteti vedea tot continutu de acolo inclusiv la inalta definitie, iar lansarea vine si cu o surpriza.

Vodafone a creat un concurs special pentru clientii sai din Romania, iar asta inseamna ca ei pot castiga o editie speciala a jocului Monopoly Friends, asta in ton cu serialul Friends, disponibil la Comedy Central. Premiul in sine este unul mic, iar asta nu e o surpriza, insa Vodafone le-a facut abonatilor o surpriza cu faptul ca a inclus Comedy Central in format HD in platforma sa digitala, iar asta inseamna ca oamenii pot vedea totul la calitate mai buna.

Vodafone: Veste GROZAVA, ce a LANSAT pentru Abonatii Romani

Vodafone are cateva zeci de posturi de televiziune care sunt distribuite in format HD in momentul de fata pentru toti clientii serviciului de televiziune, astfel ca vorbim despre vesti foarte bune pentru toata lumea. Cei de la Vodafone le transmit atat pe televizoare, cat si in platforma digitala, astfel ca indiferent de unde va uitati la ele, puteti vedea continutul inclusiv la calitate mai buna decat cea standard, a multor posturi de televiziune.

#CONCURS: Comedy Central HD este adăugat de azi în grila digitală Vodafone și ți-a pregătit o surpriză. Poți câștiga…

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 3 august 2020

Vodafone organizeaza acest concurs pentru lansarea Comedy Central HD pana pe data de 10 august, deci mai aveti doar cateva zile la dispozitie pentru a profita de ceea ce ne este oferit. Vodafone adauga acest concurs la celelalte care sunt in momentul de fata active pentru clientii din toata Romania, operatorul de telecomunicatii avand mai multe surprize in plina desfasurare pentru toti clientii, si ar fi bine sa nu ratati sansa de a castiga premiile oferite.

Vodafone a lansat mai multe canale de televiziune exclusive pentru clientii sai din Romania in ultimele luni, iar desi Comedy Central HD nu e unul dintre ele, sunt pregatite altele interesante.