DACIA Duster 2021: Decizia MAJORA privind Modelul Special

DACIA Duster 2021 este o masina care beneficiaza de o decizie majora, iata ce reprezinta modelul special care va fi lansat de catre producatorul roman.

DACIA Duster 2021 tranzitie

DACIA Duster 2021 este masina care ar urma sa fie lansata in cursul anului viitor de catre producatorul de la Mioveni pentru clientii din Romania si multe alte zone din Europa. In momentul de fata actualele modele de SUV-uri ale companiei romanesti inregistreaza vanzari surprinzator de bune in vara, luna iunie aducand cifre impresionante, dar DACIA Duster 2021 va trebui sa fie o masina de tranzitie catre modelul al treilea, pe care producatorul de la Mioveni il pregateste.

DACIA Duster 2021 va aduce un facelift pentru seria de automobile vandute de catre producatorul de la Mioveni, iar asta inseamna modificari mici si multe care au menirea de a rezolva diverse probleme existente. Versiunea aceasta facelift a DACIA Duster 2021 va mai tine vanzarile la un nivel acceptabil pana in momentul in care modelul al treilea va fi lansat, acela urmand a aduce foarte multe noutati importante pentru clientii dornici sa-si cumpere un SUV ieftin.

DACIA Duster 2021: Decizia MAJORA privind Modelul Special

DACIA Duster 2021 ar putea avea parte de un facelift care sa aduca in Romania unele dintre schimbarile pe care le-am vazut la modelele vandute deja sub brand-ul Renault in alte tari de pe glob. Vorbim in mare despre modificari pentru caroserie, putine pentru interior, si mai nimic pe partea de motorizare, sau tehnologizare, astfel ca DACIA Duster 2021 n-ar trebui sa difere foarte mult in comparatie cu modelele actuale vandute de catre producator.

DACIA Duster 2021 va fi pur si simplu o masina care sa mentina interesul vis-a-vis de SUV-urile romanesti pana cand marea schimbare va veni, iar cei de la DACIA lucreaza din greu la acest lucru. DACIA Duster 2021 ar trebui sa tina interesul vis-a-vis de masinile romanesti pentru 2 – 3 ani de zile, pana cand versiunea a 3-a va fi suficient de bine pregatita pentru a fi pusa in vanzare, dar deocamdata nu exista detalii cu privire la o perioada clara cand va fi lansata versiunea 3.

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie prezentata undeva pe la inceputul anului viitor, dupa ce modelele noi ale Logan si Sandero vor fi lansate, iar in reprezentante ar putea ajunge pe la jumatatea anului.