Kaufland: Anunt IMPORTANT, ce Primesc Clientii in Romania

Kaufland a publicat un anunt foarte important pentru clientii din Romania, iata ce trebuie sa stie toti, si ce primesc in toate magazinele.

Kaufland zilnic

Kaufland a publicat un nou mesaj important pentru clientii sai din Romania, si este ceva de care toti ar trebui sa stie pentru ca le ofera ocazia de a se bucura de surprize extrem de bune. Mai exact, cei de la Kaufland si-au anuntat clientii din Romania ca ar fi bine sa isi faca un card de client pentru a profita de ofetele zilnice care sunt oferite de catre lantul de hypermarket-uri din Romania, foarte multe fiind listate in momentul de fata de companie.

Kaufland are in magazinele sale din toata tara 1800 de produse care beneficiaza de reduceri permanente, insa separat de acestea mai ofera si promotii prin intermediul Kaufland Card. Acest card de fidelitate poate fi facut de catre oricare dintre clientii sai, iar in fiecare zi la ora 12:00 ei au listate noile promotii de care se pot bucura in baza cardului de fidelitate pe care il au, s zilnic sunt surprize noi anuntate de catre lantul de magazine.

Kaufland: Anunt IMPORTANT, ce Primesc Clientii in Magazine

Kaufland a introdus recent promotiile care sunt disponibile in fiecare zi incepand cu ora 12:00, iar din moment ce aceste carduri pot fi adaugate inclusiv in aplicatia speciala a companiei, le puteti vedea si acolo. Practic, in fiecare zi la ora 12:00 va trebui doar sa deschideti aplicatia in care aveti introdus si cardul de la Kaufland, iar daca promotiile sunt pe placul vostru, atunci nu trebuie decat sa mergeti si sa cumparati orice va intereseaza de acolo.

Ești la fix 10 minute distanță de oferta zilei cu #KauflandCard. Fă-ți cont ACUM să nu pierzi ofertele viitoare 👉 kauf.land/cont-kauflandcard

Publicată de Kaufland Romania pe Joi, 6 august 2020

Kaufland are deasemenea o alta promotie interesanta care este bazata pe acest card, mai exact le permite romanilor sa aleaga unul dintre produsele care beneficiaza de o oferta speciala. Kaufland le permite romanilor sa aleaga in fiecare zi ca pentru un produse pe care il cumpara, din campania speciala, sa le fie oferit un altul in mod gratuit, astfel incat ei sa primeasca acelasi produs de 2 ori, platind doar o singura data pentru el, iar Kaufland ii ajuta sa faca tot.

Kaufland va actualiza in fiecare zi promotiile speciale disponibile in baza cardului sau, asa ca trebuie doar sa fiti atenti la toate promotiile pe care lantul de hypermarket-uri le listeaza.