Fortnite: Noul Personaj SURPRIZA Aparut in Jocul Epic Games

Fortnite thor

Fortnite are un nou personaj surpriza inclus in joc de catre compania Epic Games pentru jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre o surpriza foarte mare pe care compania americana o ofera pentru jucatori, multi dintre e apreciind decizia luata acum.

Fortnite a avut descoperit in codul sursa faptul ca Thor urmeaza sa fie inclus printre personajele care urmeaza sa fie disponibile pentru jucatori de la Epic Games, iar decizia companiei aduce un nou personaj din lumea Marvel pentru toata lumea, in curad.

Fortnite l-a adaugat chiar recent pe Aquaman printre personajele de care au parte jucatorii din intreaga lume, insa iata ca lista este extinsa acum pentru a-l cuprinde si pe Thor, unul dintre cele mai cunoscute personaje din filmele lansate de catre Marvel.

Fortnite nu are prea multe detalii anuntate deocamdata cu privire la aceasta colaborare dintre Epic Games si Marvel, iar asta pentru ca Thor a fost descoperit doar in codul sursa al jocului, insa nicaieri altundeva in lumea virtuala a jocului.

Fortnite a avut foarte multe personaje din filme populare, si nu numai, incluse de catre cei de la Epic Games, iar mai totdeauna au fost apreciate aceste colaborari speciale, si fix aceeasi este situatia in momentul de fata cu Thor.