RCS & RDS: Decizia IMPORTANTA si Avantajul URIAS pentru Clienti

RCS & RDS a luat o decizie foarte importanta pentru clientii sai din Romania, ea aducand si un avantaj urias pentru cei care-i folosesc serviciile.

RCS & RDS moneda

RCS & RDS este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, cu milioane, peste milioane, de clienti in toata Romania, iar la un moment dat a luat o decizie foarte importanta. Cei de la RCS & RDS au decis sa nu afiseze preturi in euro pentru serviciile pe care le ofera pentru clientii din Romania, ci sa afiseze preturile in LEI, asa cum este si normal in orice tara, sa fie folosite preturi in valuta oficiala a respectivei tari.

RCS & RDS este singurul dintre cei 4 mari operatori de telecomunicatii din Romania care afiseaza preturile in LEI pentru serviciile pe care le ofera, si a profitat de ocazie pentru a arunca o sageata catre concurenta. RCS & RDS a publicat un nou mesaj promotional pe Facebook in care isi promoveaza serviciile, si mentioneaza faptul ca are afisate preturile pentru servicii in LEI, nu in euro, ceea ce inseamna ca in final clientul are un cost fix.

RCS & RDS: Decizia IMPORTANTA, Avantaj URIAS al Clientilor

RCS & RDS este singurul operator la care clientul are acelasi cost luna de luna pentru serviciile de care beneficiaza, in timp ce la Orange, Telekom, Vodafone, acesta se schimba de la o luna la alta. Legislatia din Romania permite de ani de zile aceasta nedreptate care le permite unor companii sa-si afiseze preturile in euro intr-o tara in care moneda nationala oficiala este leul, iar ceea ce face RCS & RDS ar trebui sa faca toata lumea cu preturile percepute.

Vino la #Digi și ai NET cu viteză maximă, TV cu Ultra HD și Mobil cu minute nelimitate. 🤩Totul în LEI, desigur 🙂Intră pe DigiRomania.ro și vezi oferta: https://www.digiromania.ro/

Publicată de DIGI Romania pe Luni, 3 august 2020

RCS & RDS activeaza in acelasi domeniu, si aceeasi tara, precum Orange, Vodafone, Telekom, insa nefiind detinut de catre un grup de telecomunicatii din strainatate, afiseaza preturile doar in LEi. Prin 2018 a existat o tentativa de a initia o lege care sa oblige companiile sa afiseze preturile pentru servicii doar in LEI, insa din pacate ea nu a fost adoptata vreodata de catre Parlamentul Romaniei, asa ca RCS & RDS e singurul operator telecom care are o practica normala fata de romani.

RCS & RDS nu a fost un model de urmat pentru celalti operatori de telecomunicatii, si nici nu va fi, iar asta inseamna ca de la luna, la luna, clientii platesc tot mai mult pentru servicii, pe masura ce pretul euro creste.